Asliiiiiiiiii42 Eboz ahahaha sen’de ben gibi göremeyen fillerden misin 😂😂 bak orada yuvarlak siyah bir şey var ya ortasında virgül o işte ahahahahah gece gece hiç güleceğim yoktu
Asliiiiiiiiii42 Eboz kız daha bebeği göremedin erkek olduğunu nasıl çözdün ahahahha şaka bir yana sağlıkla gelsin inşallah önemli olan o
Halilesma ilkgozagrim__ aa ilkkez düşük haftada bukadar net ultrason görüyorum kaç haftaliksiniz ultrason hep böyle net mi hangi hastane hangi şehir ay çok soru sordum 🤭
Demetgd ilkgozagrim__ zor oluyor mu canınız açıyor mu alttan muayene ederken? Nereye kadar giriyor bende olcam sanırım korkuyorum biraz
Birce_19 Demetgd hayır acımıyor kendinizi sıkarsanız eger ilk girerken biraz olabilir ama sıkmazdanız hiç acı hissetmezsiniz. Zaten jel sıkıyor makina nın ucuna
Bllackrosie Bi tahminde ben mi alsam😂 perşembe gidiyoruz cinsiyet öğrenmeye çokta merak ediyorum. Şuan 16+1’iz 🥹
Halilesma ilkgozagrim__ ya ne güzel net ultrason diğer attığınız 10 haftalikta burnu bile belli 🤭 istanbuldayim burda bı hastane deseydiniz koşa koşa gidecektim 😁😁