EmraheydaBier Merve58 bebek ayağı kolye aldı hamileyken süpriz yaptı doğumdan sonra 5 taş🙈😁 ama almasaydıda olurdu hiç beklemiyodum çok şaşırmıştım yanımda olması destek çıkması yeterliydi ama güzel oldu😂
Zhraagk Valla ben demeden sağolsun oğlumuzun ismini yazdırarak kolye yaptırmış 😂 doğumdan sonrada bişey düşünüp alır diye düşünüyorum 🤔😂
Aliemir Benimki bana altin kelepce aldi daha dogumuma 12 gun olmasina ragmen dogumdada bir cicek yaptırmasını bekliyorum😁😁😁
Elifasell Ben üçün birini alıcam sanırım sahte olan altın kaplama kalın bilezik alıym diyom takarım diyom onabile yok diyo 😅😅😅😅
Elifasell Yaseminberk kader utansın 😅😅😅😅😂😂😂şaka bi yana evladım iyi olsun sağlıcakla geldinde en büyük hadiyeo olucak nasipse 🤲🤲
Yaseminberk Elifasell Tabiki önemli olan sadece o ama insan bekliyor işte 😂 sahteleri bile çok pahalı artık kelepçe 500 tl bizimki o fiyata çeyrek altın alırsın diyor🙈😂
Elifasell Yaseminberk bizimkiler aynı kafa demek benım eşimde maraşlı intagramda gorduydum maraş işi bi kelepce 450 lirsydı ben sana ıkı gram alıroö yanına da cıcek alırım diyo hep 😂😂😂
Yaseminberk Elifasell pinti herifler nolcak☺️Gerçi çok masraf oldu hak vermiyor degilim ama gerçek sahte biri olaydı iyiydi😂
Elifasell Yaseminberk işte bizim merhametımız hem kıyamıyoruz hem de içten içe kadınız işte biz de bapalım ama 😂😂😂
Omerhatice Merve58 benm esim daha almadi 1 ay oldu dogum yapalı ama heycanla bekle hediyeni vericsm dedi ama ne zaman ve ne oldugunh bilmeyrum 😂😂