Birrrcan Dfnn58 benimkine hiç bir şeyle bakmayip sadece dıştan bakıp uyuza benziyor dedi şaşırıp kalmışım uyuz muyum değil miyim bilmiyorum
1woramy Birrrcan hayır canım o egzama bende ilk 3 aylık süreçte oldu deli gibi kaşınıyodum uykumdan uyandırıyordu ve çok tatlı kaşınıyor şuan 36.haftadayım cildim kurudukça yine kaşınıyorum bu defa ayak bılegım ve ellerim çıldırıyorum resmen travazol çok iyi geliyor elimi sadece dalinle yıkıyorum hametan madasacol falan kullanmıştım bı süre gecmıstı o şekilde
Dfnn58 @Deletedmom_70 kaşınan yerleri gösterince direk basınca görüyor zaten ve kaşıntınız akşam oluyorsa daha fazla evdekiler de az da olsa kaşınmaya başladıysa ve kaşınan yerlerde küçük küçük sivilce gibi birseyler çıkıyorsa uyuzdur
Deletedmom_70 Dfnn58 oyle sivilce gibi bisey yok kabarip kizarip kasiniyor uyuz olsa ciltte uzun cizgiler olur bide
Dfnn58 @Deletedmom_70 Dediğim gibi evde sadece sizseniz uyuz değildir ama az da olsa başladıysa uyuzdur ve geçmesi çok zor Allah şifa versin inşallah kötü birseniz yoktur geçmiş olsun
Deletedmom_70 Dfnn58 her kasinti uyuz degildir cnm uyuz uyuz diyipte bi arastir bakalim uyuz neymis evde 4 kisiyiz 2 kiside yok bende ve esimde var ya yedigimiz bisey dokundu ben hamileyim ya ondan oluyo bilmiyorum yani
Asc Deletedmom_70 7 aylıkken başladı kaşınma hala devam ediyor hormonlar dan dedi doktor geceleri uyutmuyor o derece kanıyordu ayaklarım elerim de oluyor çok kötü
Deletedmom_70 Asc ya ben ve esim kabariyo o kasinan yer o kasiniyo ben hamile oldugum icin kasiniyorum yada yedigimiz bisey dokundu bilmiyorum evde bide tahta kurusu olabilir hic fikrim yok siz doktora gitttiniz mi? Bunun icin
Eslemim34 Kızlar kaşıntı bu son günler de ben de de başladı ama sizin dediğiniz gibi kabarma falan olmuyor sadece tüm vücut kaşıma isteği geliyor. Bu ne oluyor uyuz mu başka bişi mi?
Dfnn58 @Deletedmom_70 ben sadece fikrimi söyledim umarım değilsinizdir ben de hamileyim ve şu an uyuzum baya araştırdım bunların yerleşme dönemi varmış herkeste belirtiler aynı anda başlamıyor maalesef önce kızımda başladı sonra eşim ve bende kimse bana uyuz demedi kızıma da egzama dediler eşime öyle ama özel gebelik takibi yaptığım hastanemde dayanamayıp cikdiyeye gittiğimde çünkü hamileler çok ilaç kullanamıyordu ben birsey süremedim mahvoldum gittim şikayetleri söyledim uyuz dedi bana rabbim düşmanıma vermesin bende başta inanamadım
Deletedmom_70 Dfnn58 ozaman nasil gececekmiş bu bisey kullanamayacaksak acaba doktorlar baska bisey demiyomu bide sizde kabarma varmi kucuk kucuk nasil belirti var sizde
gzdee11 Hamilelik alerjisi herkeste olabilen bir şey. Benim de 8.haftamda olmuştu her yerim sinek ısırığı gibi oldu deli gibi kaşınıyordum göz kapağım balon gibi şişti açamıyordum. Acile gittim alerji olmuşsun dedi iğne vurdu doktor yarım saate düzeldim
Deletedmom_70 gzdee11 ben acaba uyuzmu oldum diyorum bende sadece bacaklar ve popoda var encok arada bi gobek gogus kollar kaşınıyor ama en cok bacak boyle kabarip kasinti yapiyo anlamadim
izmirli_90 Deletedmom_70 merhaba. karaciğer enzimleri olabilir arkdaslarinda dediği gibi benim de 13 14 du değerlerim 30. Haftada falan sonra bir fırladı alt ast ve bilirubin degerlerime bakildiginda 100 lere cikmisti. Zaten belirtisi el ayak kasintisi ve dokuntu şeklinde önce bende el ayak kasintisi dedim dokuntu de var diyince doktorum hemen karaciger enzimlerine bakalım dedi. Önceden ayda bir kontrole gidiyordum. Sindi her hafta gidip kan verip enzim değerlerine bakılıyor. Şuan 300 kusurlerde 400 u görürsek sıkıntı bebegide strese sokar. Dedi. Sen ben zaten kan tahlili verdim çıksa çıkardı zamanında diyorsun arkadaşım ama bir anda firlayabiliyor. Git yeniden yaptır Kan tahlillerini inşallah sadece ilaçalerjisidir. Ama tedbiri elden bırakma. Geçmiş olsun :)
Deletedmom_70 izmirli_90 bakalim bende en cok bacaklar ve popoda var uyuz falanmidir nedir bilemedim esimdede var ayni sikinti
Deletedmom_70 dilek_turkan_14 o bisey degil hamilelikten gobek buyudugu icin oluyor benim Bacaklar kabarip kizarik kasiniyo cildircam