Ebus2045 herkesin bedeni farklı canım ilkde yaşayan da var ikinci de yaşayan da var ben kendimi anlatıyım sana ilk sezeryan doğumda hafif yanma ve ağrı yaşadım o gece kızıma ben baktım hiç ameliyat olmamış gibiydim 1 haftada toparlandım evde yine sancılarım oldu ama dayanilmayacak gibi değildi 3 sene sonra ikinci sezeryanimda kızım karnimdan çıktı bende bir ağrı basladi içim ağrıyordu dayanamadım ilaç yaptılar devamlı seruma, birde ben coraspirin kullanıyordum doktorum bana bu ilacı sezeryandan 1 gün önce bıraktırdı bu yüzden olsa gerek sezeryan sırasında kanamam durmadı rahim kendini bırakmış çok kan kaybettim 9 da kızım doğdu 11 de ben çıktım odaya düşün ağrım hiç geçmedi kıs kıs kivrandim ağrıdan çok büyük bir ağrı yaşadım en son narkotik ağrı kesici yaptılar da ondan sonra ağrılarım bitti kızımi kuveze aldılar hiç göremedim hastaneden çıktığımda belden yapılan anestezinden dolayı acayip bir baş ağrısı yaşadım 5 gün de o baş ağrısını çektim kızımı hastaneye emzirmeye giderken bile çok zorlandım iki büklüm gittim şuan kızım 1 buçuk yaşında hala unutamiyorum gözüm korktu bu sezeryandan sonra , artık düşünmüyorum Allah olmayana nasip etsin bunları sana korkutmak için değil sorduğun için yaşadıklarımı yazdım dediğim gibi bazıları da ilkte yaşıyor herşeyi ikinci de hiç bir ağrı acı yaşamıyor ilke göre Rabbim hayırlı sağlıklı kucağına almayı nasip etsin önemli olan da bu herşey gelip geçiyor 💐💐💐💐