GulbenErhan Kızlar tahin pekmez yiyin çok fazla haraket ediyor . Bizde 21 haftalık olduk . Cinsiyet erkek . Hepimize sağlıklı doğumlar diliyorum
Acemi_anne MiaBaslck benimde 18+5 cinsiyetimiz kiz 2ci gebeligim 1 oglum var cok sukur rabbime. Bu biraz agir geciyor bol bel agrili gece uykusuz
MiaBaslck Acemi_anne Sıkıntı illaki oluyor ama ben çok istediğim için söylenmek istemiyorum güzel olan ney kolay ki bacım 😀
zeynebinannesi28 20 haftalık kız bebeğim. İlk gebelik fırsat buldukca denk geldikçe aldım sürekli bişeyler. Çok şey aldığımı sansamda daha hala bi sürü eksik var. Zaman hızlı geçiyor🥰
Fatmaokan Nur_50 ben biraz pintiyim herkes öyle der cinsiyetimiz erkek diğer çocuklarım kız ben hiç 0 1 ay almadım Hepsini 0 3 ay aldım 2 aylık olana kadar giydiler bundada aynı şekilde alicam 1 hafta giysin diye 01 ay almadım almicam
Yasanixxxx Nur_50 18 haftalık Şubat annesiyim Allah’ım nasip ederse cinsiyet kesin değil ama kıza benziyor dedi muhtemelen kız bir kızım daha var ikinci kızım olacak inşallah 🎉🎉😄😄
umaydurununannesi Nur_50 yemek hala az yıyorum oglum olcak mıde bulantısı falan yasamadım sukur ama ıstahsızlık devam duzcede yasıyorum
MiaBaslck Bebek hareketlerini çok hissetmiyorum bazen nadiren oda bebek hareketini bağırsak hareketimi onu bile bilmiyorum aynı durumu yaşayn var mı? 19+0
63-0-4-ma MiaBaslck bende 19+3tü ilk hissetmem şimdi 21+2olduk cok şükür her gun hissediyorum sizin de yakında olacak insallah ve gercekten bagirsak hareketinden farkli olduğunu hissediyorsunuz🥰