melikemre20 Can_Cansu anladım daha önce 2 kaybım var orda perinatolojiye gittim aslında ama işte şuan farklı bi durum olduğundan bilemiyorum bisey anlamazsam giderim mutlaka ozelede bakalım
Can_Cansu melikemre20 insallah birsey cıkmaz canım evet git memnun kalmazsan özele git bir aklında soru işareti kalmaz
Bllackrosie Nur_50 16.haftadayız cinsiyeti henüz öğrenemedik. Perşembe kontrolümüzde öğrenicez bi aksilik olmazsa🥲
Can_Cansu Bllackrosie sağlıcakla gelsin inşallah gitmeden tatlı ye öğrenirsin inşallah bende 18+6da öğrendim göstermedi tatlıyı yiyince öğrendim 😀
Bllackrosie Can_Cansu hepimizinki inşallah. 13+2 de gitmiştim hareketliydi söylemedi doktorum yanlış çıkabilir 16 da gel dedi dört gözle bekliyorum valla🥹 geçen haftadan itibaren hareketlendi minik🥺❤️ çok heyecanlıyım
Annee026 Can_Cansu ya biz dün normalde cinsiyet partisi yapacaktık kağıda yazdırmıştım doktoruma cinsiyeti ama arkadaşımın 37 günlük bebeğini kaybettik o yüzden erteledik cinsiyet partimizi bi süre şuanda bilemiyoruz cinsiyeti
Annee026 Can_Cansu evet yakınmışız 3 kerede baktı doktorum cinsiyete yarım saat arayla kapatmış bacaklarını hep tahminim var ama rezil olmayalım partide hatayı en aza indirmeye çalışıyorum dedi
Acemi_anne MiaBaslck benimde 18+5 cinsiyetimiz kiz 2ci gebeligim 1 oglum var cok sukur rabbime. Bu biraz agir geciyor bol bel agrili gece uykusuz
Suule94 Nur_50 1 gün iyi 2 gün sıkıntı içinde gaz karın ağrısı bulantı değişik yasiyorum canım 2. Hamilelik cinsiyeti erkek💙