bdenerigokce Anneadayiii__ böyle ürünleri bende uygun bulmuyorum bence de almalısın 🌺 manuel olanı indirimle 250₺ ye aldım tanesini
Elifdddd Anneadayiii__ kesinlikle yeni al derim eğer durumun varsa ben birinden aldım kullandım ve göğüs ucum beyaz beyaz af gibi yaralar olmustu cok kötü olmuştu 🤦♀️2.gebeliğim mesela o hataya düşmem inş
Papatya_kokuyo5 Anneadayiii__ ilk doğumumda mastit olmuştum acil sağmam gerekiyordu ve annem hemen komşudan alıp getirdi ve midem bulandı gerçekten midem bulandı bence böyle şeyler kaynatılsa bile kullanılmamalı
Sehseh Evet insanın içine nasil siniyorsa öyle olmalı mideniz bulanır enfeksiyon bile kaparsiniz en iyisi yenisi zaten çok pahalı değil
Mervecet İyi dezenfekte edilirse kullanma da bir sakınca yok aslında. Hastanelerde bir dönem öyle kullanılıyordu. Ama istemiyorsanız kiwi marka falan uygun fiyatlı ürünler de var tabi.
Anneadayiii__ Mervecet benim için fiyat da önemli değil kaliteli olması yeterli tanıdığımda iyi niyetinden dedi ama benim içime pek sinmedi
Arassimo Guzelce yikayip kaynattiktan sonra hic birsey olmaz bende ilk bebegimde ablaminkini kullandim ama sonra bozuldu mecbur yenisini aldim
Arassimo Anneadayiii__ hastane tipi pompalarda kiralaniyor ya ama onlar da oyle cok kisi kullaniyor. Ilk etapta aslinda kiralamayi dusundum daha kuvvetli ceker diye. Ama yine de durumunuz varsa bn olsam bnde kendime yenisini alirdim