Esranur11 Merhaba kızlar 11+5 günlük hamileyim rüyamda bir kız bebek doğurmuştum başka bir rüyam da da altın gördüm sizce bilinçaltı mı yoksa cinsiyet tahmini yapabilir miyiz 🩷😂🥺😘
Ustunneliff Esranur11 valla bende o haftalarda rüyamda kız bebek emzirdiğimi görmüştüm 16. Haftada cinsiyeti öğrendim kızım olucak 😅🩷
biryildiz42 Esranur11 bende rüya görmüştüm kızım oluyordu ismini de sare koymuştum ve şuan cinsiyeti kız 😂😂
duriskonunannesi Esranur11 ben de erkek doğurmuştum üstelik sezeryan olmuştum hatta bebeğim bayağı iri ve saçlı bir bebekti hatta öncesinde isim bile gördüm ama sonuç %80 kız hala 17 hafta bitti net cinsiyeti goremedik 😁
esraa1717 Ustunneliff Aaa bende doğumu görmedim ama kızım olmstu bende emzirdim acaba kız mı tersi çıkar derler ama sağlıklı olsun ama tüm aile kız istiyor bakalım nasip ☺️
Esranur11 biryildiz42 sağlıkla gelsin hepimizin ki inşallah bende çok merak ediyorum tam kaç haftada öğrenebilirim 🩷☺️🩷
kncbalm123 Esranur11 valla bende ayni haftalarda altin bilezik görmüştüm suan 20 haftaligim 16 haftalikken doktor kıza benziyo dedi bakalim
Ecem95 Esranur11 bende hamile olduğumu bilmiyordum öyle bir rüya gördüm hatta cevreme anlattım kızgın haber falan dediler rüyamdan 1 ay sonra 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim kızım oldu 5 aylık şimdi çok şükür🩷 12+3 de kız olacağını söyledi doktor