berryy21 Kızlar selamlar şuan 36+5 teyim ve son 2-3 doktor randevumda baş ölçümü karın ölçümüne göre 1 hafta 1,5 gafta falan büyük çıkıyor karnı da küçük neden olur bir sorun oluşturur mu benim gibi yaşayan var mı ?
Mervekipk berryy21 bazen genetikler oluyor canım anne baba ya da atalar da kafası büyük olan varsa benzeyebilir
gul-lale1 berryy21 Bana da doktor kafası 1 hafta büyük gösteriyor dedi, genellikle erkek çocuklarda oluyormuş , benim de doğduğum zaman büyükmüş genetik bir şey de ola bilir. Ama sorun olmaz normal bir şey olduğunu söyledi
miray_aden berryy21 37+0 haftaligim benim bebegimin de karin bolgesi 1 hafta geride ama doktorum onemli bir durum olmadigini 1 haftanin bi problem teskil etmedigini soyledi. Zaten onemli bisey olsa illa soylerler canim icini ferah tut
berryy21 KubraK17 hiçbirşey yani sadece karnı kafasına göre küçük dedi ekstra birşey söylemedi ben taktım biraz yaşayan var mı gibisinden merak ettim
berryy21 gul-lale1 brnim de erkek çocuk ama genetikte bi amcamızın kafadı büyük eşimle benim normal bebeğiniz doğdu mu peki görünüşte de nasıl
123Hamis123 Bizede öyle dedi doktor babamızın kafası biraz büyük ondan kaynaklı yani bir anormali olmuyor canım olsa testler de Allah korusun çıkıyor içini rahat tut
berryy21 123Hamis123 doğru söylüyorsun şükretmek lazım ama işte analık yükleniyor 🥲 en ufacık şeye kafayı takıyorsun böyle
gul-lale1 berryy21 daha doğurmadım canım😅kendim öyle doğmuşum. Annem senin de kafan vücuduna göre böyükdü ama doğdukdan 2 3 ay içinde normale döndü dedi. Genetikde varsa ola biliyor.
berryy21 miray_aden aa haftalarımız aynı tam günü gününe hemde bende 37+0 ım doğum tarihi belli mi yoksa normal mi düşünüyorsun sancı mı bekleyeceksşn
miray_aden berryy21 Normal dusunuyorum canim tahminen 16 ekim de dogurursun dedi doktorum ama yarin yine randevum var bakalim ne diyecek