annesinincivcivi1 Kızlar detaylı ultrason önemli mi sizce girmelimiyim çok mu önemli ? İkili test vs yaptırmadım detaylıda kararsızım var mı yaptırmayan üstelik 1.500 tl ücreti de var
2lokummannesiii annesinincivcivi1 ücretleri fazla olabilir ama en çok yapılması gereken şey bence. Bebeğin her yerine bakıyorlar.
Kukulikukuli12 annesinincivcivi1 2.gebeliğim tarama testleri seker yüklemesi yaptırmadım ama detaylı ultrason benım için cok cok önemli onu yaptırdım. 1800 TL ye. Prof Dr gittim 🙄🤷
xxR4bia annesinincivcivi1 özelde yaptırmak zorunda değilsin, ben özel takipliyim devlette yaptırdım iki hafta önce
Nagihanbayrktr annesinincivcivi1 bende ilk çocuğumda hiç birini yaptirmamistim çok şükür doğduğundan bir sıkıntı da yoktu. Ama şuan ikinci bebeğime hamileyim 28 haftalık. Doktorum kesinlikle yaptırılması gereken birşey dedi. Yaptırdım çok şükür bir sıkıntı da çıkmadı ve çok güzeldi uzun süre bebeğimi orda çok net bir şekilde gördük. Hatta eşimle dedik keşke ilk çocugumuzda da yaptırsaydik. Herseyine detaylı bir şekilde bakılıyor parmaklarını gövdesini vs çok net şekilde gördük ☺️ yani ben sonradan iyiki yaptırmışim dedim öneririm o yüzden
Sinemyigit57 Detaylı yapılması gerekiyor diyorlar bende ilk başta yaptırmayacaktım yaptır önemli denildi
Tugba6752 Ben yaptırmadım dediğin gibi en uygun 1500 dü. İkili test yaptırdım bişey çıkmadı çok şükür he maddiyat olarak okadar yüksek olmasa fiyat yaptırırdım ama sırf fiyat yüzünden gerek duymadım
Dilogunes-1 İkili test ve detaylı ult birbirinden farklı şeyler. Detaylı ult. Önemli bence çocuğunuzun her uzvunun gelişimini tek tek kontrol ediyorlar.
sultanssa xxR4bia istanbuldami yaptirdiniz detayliyi ben devlet takipliyim haftaya randevu almam lazm ozele sordum 4000 3200 fiyat aldim yakin hastanelerden anadolu yakasindaym
Minigiim-vebenn52 annesinincivcivi1 ikili yaptırmadım ama Detaylı şart bence çünkü tüm organları inceleniyor detaylıdan baska test yaptırmicam benimkide 1500 küsür ama yapcak bişi yok
bdenerigokce annesinincivcivi1 ikili test ile bir tutman yanlış olmuş, detaylıdaki doktorum bile bu ikilinin üçlünün doğruluğu pek yok dedi🤷♀️ ben araştırdım ve 660₺ ye buldum bir sorun gördü ikinciye gittim 660₺ bidaha verdim🫶 sağlıklı dedi ya çok şükür hiç önemli değil🌺
elifsen İkili test ile detaylı ultrasonun alakası yok ki. İkili test %60 doğuruluğu olan bir test. Detaylı ultrason ise bebeğin tüm iç dış organlarının incelendiği, tüm detaylara bakıldığı bir durum. Devlette bedava
Hatisss annesinincivcivi1 1500 ucuzmuş yaptır bence her yerine bakıyolar. Bi durum varsa önceden bilgin oluyor. Doğunca müdahale edebiliyorlar hızlıca
Derin11 annesinincivcivi1 kesinlikle yaptırın ve tavsiyem devlette yaptırmayın benim gittiğim özel hastanede yoktu diye mecbur devlette yaptım ve çok pişman oldum bebeğimi bana göstermediler bile ve 5 dk falan baktı rutin kontrollerim bile daha iyiydi