Deletedmom_70 Riski gebeyim kahve içmeyi seven biriyim 16+5 haftalik hamileyim gunde bir fincan kahve icsem acaba bisey olurmu ??
Nuraaa Deletedmom_70 ben kahve de cay da sevmeyen biri olarak tuketmiyorum ama bildigim kadariyla bir fincan turk kahvesu zarari yok
Melk_plt00 Deletedmom_70 yinede pek içmeyin bebeğiniz herşeyden değerli onun için çoğu zararlı şeyi erteleyin doğunca çok şükür elhamdulillah diyip yaşamınıza devam edersiniz içmeyin❗️
Deletedmom_70 Mrsfly Ya risk kanama alaani var 2 hafta once kanama yasadim bi hafta hastanede yattim salidan beride lekelenmem oluyo doktor kanama alanin bosaliyor dedi sormadimda doktora aklima gelmemis ama gebeler iciyor normalde turk kahvesi nescafe degil
Ap1m181 Bende riskli gebeyim doktorum günde bi fincanın zararı olmadığını söyledi aşırıya kaçmayın sadece
Cansel-58 Deletedmom_70 doktorlar bebeğin hareketlenmesi için kahve içmeyi de öneriyor. günde 1 fincandan hiçbir sey olacağını sanmıyorum ama tabii ki doktoruna danışman daha iyi olur
Miran_Nisa Deletedmom_70 bende severim kahveyi ama sanki hamile kaldigimdan beri daha cok canim cekiyor doktoruma danışdım günde 1 bardak icebilirsin demişdi