Kızlar ilk gebeliğim di çok farklıydı herşeyin bir zorluğu var ama yavrunuzun o kokusuna değiyor netice olarak
Hikayeme geçecek olursak pazartesi normal kontrolüme gittim 39 haftamdaydım ama doktor çatı muayenesi yapmamıştı aradan bir saat geçince kayınvalideme gitmiştim orda nişanımın geldiğini fark ettim pembemsi yoğun bir hal aldı giderek sürekli bakıyordum sancılarım arttı beş dk da geliyor du sürekli sürekli arttı 2 de başlayıp gece 12 ye kadar sürdü eve geldik eşimle duş aldım sonra ne olur olmaz diye eşimle hastaneye gittik acile kontrol etti çatı muayenemi yapıtı ilk kez öyle korkulacak bir durum yoktu açılmam varmış meğersem 3 , 4 cm nstye bağlandım sancım çıktı dediler ki artık yatıracaz seni eşime dedim eşyaları getir bebeğin gitti getirdi evden sonra o eve döndü saat 12 den 7 kadar sancılarla savaştım o an yaşadığımı bir ben bir Allah biliyor herkesin bünyesi farklı sonuçta ama gebeler çok iyiydi beni normal doğum psikolojisine hazırladılar çok yardımcı oldular sonra en son açılmam 9 cm olmuştu beni başka yere aldılar orda doğum yaptım en son ıkınmada bebeğim gelmişti ama bana sakinleştirici vs verdikleri için ben hiç ağlayamıyordum doğum sonrası ağlamalar başladı plesenta çıkınca gerçekten o rahatlama cidden oluyormuş dikişler vs yapıldıktan sonra beni kontrol odasına kadı bebeğimi verdiler kucağıma giydirmişlerdi mis gibi kokuyordu Rabbim herkese kolay doğumlar sağ Salim bebekler nasip etsin annelik cidden çok değerli 🕊