melikemre20 Kızlar merhaba dün doktor kontrolüne gittim kesede bant gördüğünü söyledi fakat bebeğin arkasında gibi duruyor hareketlerine engel değil dedi şuan 26. Haftadayim 2 kaybım var çok korkuyorum başına gelen var mı perşembe günü perinatolojiye gideceğim
Ozge_55 melikemre20 korkmayin aynısını yaşadım hem kafasında hem ayağında vardı ama sağlıklı doğdu çok şükür
melikemre20 minik_kurabiyeee perinatolojiye gittim canım ben ayrıntılı bakıldı yapisiklik dediler bant değilmiş 2 kez olduğum kurtajdan dolayı olmuş kese dışında hiç bi zararı olmaz ilerde açılır kendiliğinden dedi
minik_kurabiyeee melikemre20 yaaa çok geçmiş olsun bende bir kürtaj oldum acaba bu da mi ondan kaynaklı
melikemre20 minik_kurabiyeee ilk yazdığımda 16 yazdığımı zannediyordum canım kusura bakma 26 değil 16. Haftada görüldü
minik_kurabiyeee melikemre20 yaa bugün banada doktorum söyledi bugün fark edildi ilk dediğinde ne dediğini tam anlamadım bir zararı yok korkulcak bir şey de yok dedi ama internetten araştırdıkca çok kötü oldum tamda başının üstünde yarın başka doktora tekrar gideceğim ayrıntılı ultrasona gün verdiler bir de o zaman tam belli olacak
melikemre20 minik_kurabiyeee aynen benimde başının üzerinde gözüküyordu canım bende arastirdigimda korkmuştum ama o google da cikanlar cok kucuk ihtimallermis detayliya baktir yapisiklik çıktı kurtajdan dolayı olabiliyormus
minik_kurabiyeee melikemre20 sorun değil olur öyle şeyler ☺️ sizdeki nasıl bir görüntüsü vardı acaba kusura çok soruyorum ama çok telasliyim kusura bakmayın lütfen
minik_kurabiyeee melikemre20 öyle mii valla o kadar kötü yazmışlardı ki eve geldim bir sürü ağladım eşim durduramiyodu beni
melikemre20 minik_kurabiyeee gönderdim canım beni perinatolojiye yönlendirdi cankirida oturuyorum ankaraya gittim ben 3 boyutlu bakıldı
berik minik_kurabiyeee aynısını banada söylediler basının aşağısındaydı 2 doktor birden baktı 15. Hafatada ortaya çıktı şuan baya kalınlaşmış bant bundan sonra sıkıntı yaratmaz dedi doktor 22. Haftamdayim
minik_kurabiyeee melikemre20 ay benimki ultrasonda görünmüyor orayı vermemiş doktor ama sizinki gibiydi yani yarın tekrardan gittiğimde alırım inşallah
melikemre20 minik_kurabiyeee ben bu bantı göstermeye gittim servikal yetmezliğine 7mm açıklıkla acil serklaj oldum bandı gözüm görmedi bile tabi serklaj yapmadan önce detaylı bakıyorlar ortada bant değil dediler yapisiklik hiç bi sıkıntı oluşturmaz kese dışında dediler