nermin61 Hamilelikde antibiyotik kullanan olmuwmu hanimlar?Doktor burun kulak tikanikligi tedavisi icin yazmiw 33 haftalik hamileyim bilmiyorum icsemmi?
peloo nermin61 ben iki sefer kullandım 🤚 enfeksiyonlar daa zararlı dedi hamileler için olanı vermişti bana
nermin61 GamzeCan evet soyledim 33 haftalik hamileyim dedi evet o uzden zararsiz olanini yazdim yinede bi turlu karar veremedim.
nermin61 TubaYvz o uzden duwunuyorum ama bi yandan daha kotuye giderse diye korkuyorum.Orta kulak iltihabi diyor olmuw😪
peloo peloo yok birinde ağzımın içinde yaralar çıkmıştı bi paket o zaman kullandım birde kanımda enfeksiyon çıkınca bi paket daa kullandım doktorum için rahat olsun plesantaya geçmiyor ilaç dedi 24 haftalığım bi sıkıntımız yok şimdilik çok şükür 🙄
Gizzy @nermin61 ben de sinüzit olmuştum. Kullandım antibiyotik. Hiç sıkıntı olmadı. Öncesinde inat edip 1 ay çektim hastalığı sonra içince hemen iyileştim. Doktorlar bilir merak etme ona göre yazıyorlar.
nermin61 Gizzy ay cok rahatladim yatin alip icerim bende.ayni sizin gibi 2 hafta oldu inadla icmiycem diyorum ama bu gitdiyim 2 ci doktor o da dedi antibiyotik icmezsen iyilewemezsin.Orta kulak iltihabi bawlamiw cok yoruyor beni😪
nermin61 Aliiss evet dedi duwuk mg yaziyoruz hamileler icin artik icerim bawka turlu iyilewmiyorum ne yapdiysam gecmiyor.
Azrazerin nermin61 yoo çok şükür sağlıkla doğdu bebeğim. Ciğerlerimi üşütmüştüm geçmeyen kuru öksürüğüm vardı kaburgam incinmişti öksürük yüzünden o derece her öksürükte kaburgam derimi delip geçecek gibiydi sanki ilaçla etkisini geç gösterir diye iğneyle tedavi oldum
nermin61 Aliiss evet bende ondan korkuyorum ya doguma kadar daha kotuye gidersem o uzden kullanayim yatin alip
Blackmelody nermin61 ben içmedim ve 38+3 üm hala boğazlarim yanıyor artık geç kaldım içip iyileşmek ve sonra dikkat etmek en iyisi.
nermin61 Blackmelody evet bende ondan korkuyorum son haftalarda daha kotu olurum diye.O uzden bi sorayim dedim kullanan annelerin sorunu olmuwmu diye.Cok wukur kimsede sorun olmamiw.
nermin61 Azrazerin cok wukur Allahu butun hamilelerimize sag salim bebeklerini kucagina almayi nasip etsin🙏🙏