kubrakakrgl Kızlar bebeğim tam 1 aylık oldu son 3-5 gündür akşam aynı saatte canı acıyo gibi feryat figan ağlıyo karnı tok altı temiz ama uykuya geçemiyo gibi niye böyle olur bunu yaşayan ve çözüm bulan var mı
inci_tanesi kubrakakrgl Ayaklarını kendine doğru çekip cekmedigine bakın yeterince çıkaramıyor olabilir benim oğlumda aynıydı doktora götürdüm bana göre kafi miktarda gaz çıkarıyordu çünkü ama doktor aşırı gazlı bir bebek demişti
Nurr_22_22 kubrakakrgl gazdan dolayı da olabilir bir de cadı saatlari mi ne varmış bebeklerin ondan da olabilir araştırın isterseniz
kubrakakrgl Kayaozge gazını da çıkartıyor ama ayaklarını vurmaya devam ediyor napıcamızı şaşırdık bikaç gündür
kubrakakrgl Sena00 gece uykusuna geçişte zorlanıyolar diye düşünüyorum artık, bide gaz damlasını düzenli kullanmaya başladım şimdi siz de deneyin bence
Vandb Kolik diyorlar hep aynı saatte ağlayınca benim oğlumda öyleydi beyaz gürültü müzikleri açın bebek arabasıyla çıkıp dolaştırın kucağınızda dolaştırın hareket iyi geliyor onlara