Feyzabeyoglu Acs 27+5te gittim dün yani 1100 gr dı. Bas asagi duruyormuş. Cok zorum var baskı yapıyor cati kemiklerim ağrıyor🥲
Nurmert Feyzabeyoglu merhabalar boyu ne kadar acabaa, biz de 27+5te gittiğimizde 1200gramdı 39cm de boyu demişti doktorumuz Bizimkide baş geliş çok baskı yapıyor ☺️
Glcn12 Melike_4949 ultrason kağıdın da bir yerde yazar bende öyle bakıyorum bana da hiç demiyor doktor
Melike_4949 Glcn12 ultrason kağıdı da vermiyor aşko devlet perinatoloji diye gidiyordum artık özele geçiyorum son aylar diye en son 21+4 360 Grm di kilosu iyi diyor sadece
Feyzabeyoglu Nurmert boyunu söylemedi valla canım ya Bende sormamisim. Devlette bi doktordu. Biraz egoluydu falan . Fazla muhatap olmadan çıktım muayeneden😅 Masallah ne güzel cinsiyetiniz ne
Feyzabeyoglu Nurmert benim de erkek. Kızıma hamileyken hic böyle olmamıştım. Erkek bebekler böyle zorluyor sanırım ya
Nurmert Feyzabeyoglu hiç bilmiyorum ki benm ilk bebeğim ve bayadır bu şekilde baş geliş çok ağrı yapıyor ama olsun az kaldı artık şikayet etmeyeceğim 😇