Elmass İyi akşamlar kızlar. Üst komşum doğum yaptı ben de 4,5 aylık hamileyim. Komşumla çok da yakınız. Şu an yanında annesi ve teyzesi kalıyor. Sizce ne yemek yapabilirim gaz yapmayan, fikir olsun
Karanfill Elmass patatesli börek hamur işi tarzı güzel olur bence annesi zaten sulu yemek tarzı yapıyordur
bebegimmm60 Elmass Hamur işi yapmamalısın kesinlikle boş karbonhidrat. Sıcacık bir çorba yapıp götürebilirsin veya ıspanak yemeği hem gaz yapmaz hemde bol vitaminli
Mervekaram22 Canım yeni doğum yapan bir kadına kuvvet verici yiyecekler vermelisin..börek diyenleri dinleme 😂😂😂
MelikeD Şeftali kompostosu çok güzel olur. Doğum yaptığımda arkadaşım getirmişti yazın çok iyi gelmişti güç kuvvet vermişti. Kaynanam da kuru fasulye getirmisti bı de aşure asla unutamam🤦🤦
Mlklrm Ben lohusayken komşumun getirdiği bir tepsi tatlı çok iyi olmuştu bence yemek yerine kremalı pasta tarzı yada şerbetli bi tepsi tatlı daha iyi olur
Mavigozunannesi Elmass tatlı yap bence yemeği annesi varmis yapar aparatif şeyler yapabilirsin komşun ne sever bilmiyorum ama bir lohusa tatlı ya hayir demez🤣 tuzlu yapmak istersen kurabiye yapabilirsin küçük sirkeli tuzlu kurabiye var Google yaz çok güzel oluyor küçük küçük
Azra41 Elmass kayısı hoşafi şekersiz. Bence en güzel şey hem sut yapıyor 🥰😍 tuvalete de çıkarıyor.. ben hastaneye arkadaşıma giderken 2 şişe götürmüştüm çokta hoşuna gitmişti 🙊
BurcuSTopsakal Elmass 10 günlük lohusayım.. Bulgur pilavı, etli bi yemek, bi de dut kurusundan hoşaf mükemmel olur 👌🏻 keşke benim komşum olsan 🤣