hunilimom Kızlar meraba bugün doktor kontrolümüz vardı 2lo test sonucu gösterdim 2 hafta sonra gel 4lu tarama yapalım dedi aranızda yaptıran var mı yada yaptirmasam birşey olur mu? şuan 14+5 gebeyim
Mavi20 hunilimom ben ikili ve ayrıntılı yaptırdım sadece. Sanırım 4 lü ve ayrıntılı aynı şey. Bence gerekli çünkü bebeğim organları,damarları, beyni,annenin organları hepsine bakılıyor. En azından meyle karşılaşacağını önceden önlem alınması gereken bişey olursa tedbirli olursunuz. Mesela bizde böbrek genişlemesi vardı yenidoğan sünneti önerildi beklemeye yapmayacağız. Beyni genişlemesi görüldü sık sık o takip edildi. Çentik çıktı zaten coraspin kullanıyordum ek bişeye gerek duyulmadı takip edildi.
Candy_liz hunilimom Ben yaptırdım canım, ikili, dörtlü, ayrıntılı, fetal eko, şeker yüklemesi hepsini yaptırdım.. Gittiğim tüm doktorlar 2’li testimin sonucu iyi olmasına rağmen 4’lüyü de tavsiye etti.. çok şükür iyi çıktı o da..
Huzur20 hunilimom Canım ben yaptırdım ama boşa para zaten 4luden sonra ayrıntılı ultrason var her şeyini soyluyo ve oda paralı o daha iyi
hunilimom Mavi20 doktoruma sordum kim yapiyo diye biz yapıyoruz dedi ama makinası eski o yüzden pek güvenesim gelmedi açıkçası
hunilimom Candy_liz benimde iyimis risk yok dedi doktorum 2 li teste iki hafta sonra gel dedi kendisimi baktı sizede yoksa başka bi bölüme bi gönderdi acaba
Havvabuzoba Candy_liz Adyokisimsiz merhaba bende Ssvd düşünüyorum insaAllah 34. Haftadayim şuan Eray Balcan’a gidiyorum Bağcılar Güneşli de kendi kliniği var. Onun haricinde büyükçekmece kolon hastanesi ‘Mehmet özel’ yapıyor ona da gittim. Uzak olmasaydi ilk tercihim aytakin hanım olurdu Pendik medipolde
Mavi20 hunilimom makinesinin eski olduğunu nerden anladınız ki? Benim de kendi doktorum yaptı. Başka doktora gitme gereği duymadım. Doktorunuza güveniyorsanız bence makinenin dış görünüşüne aldanmayın 😂
Candy_liz hunilimom benimkine aynı hastanede başka biri baktı radyologtu sanırım, onun makinesi daha ayrıntılıymış, bir de kan aldılar yine 2 hafta sonra sonucu geldi..
Asiiye hunilimom 2 li temiz cıktıysa yaptirma ben 3 lu yaptirdim dawn sendromu cikti korktugumuzla kaldik ayrintilida cok sükür birsey cikmadı 2 li önemliymis zaten .2 kötu cikarsa doktorlar öneriyo 19-23 hafta arasi icin ayrintili ultrasona gün al
Miss 4lu dediginiz ayrıntılı değil mi ben ikili den sonra ayrıntılı yaptırdım sonrada seker yüklemesi doktorum bu kadar istedi
hunilimom Miss bende bilmiyorum valla şuan 14 haftalık hamileyim iki hafta sonra gel 4lu yapalım dedi
Miss hunilimom neyse galiba ayrıntılı yaptırdım sadece zaten artik çok geç şuan 30 haftalık oldum ama 4liyle ayrıntılı yi ben hep aynı sanıyordum