1159098263 Haftada Kontrolüm var kızlar doktora neler sormam gerekiyor.veya alttan muayene derse onayliyim mi yardımcı olursanız sevinirim
mrvsrcn 1159098263 alttan ağrınız yoksa açıklık için muayene etmez. Çatı muayenesine de izin vermeyin bence ben yaptırmayacağım çatının müsait olup olmadığı doğum başlamadan belli olmuyormuş
Ayztsla 1159098263 ben dün gittim çatı muayenesi yapmadı sadece nst çekti sancıya,bebeğin kilosuna,suyuna ve giden kan akışına baktı bu kadar 🥰
Cerennx 1159098263 37 de yapıyorlar genelde ama nst de sancı düzenli çıkınca da yapabilirler ben özel takipliyim devllette acile gitmiştim istememe rağmen yaptılar
sclkmyc mrvsrcn doktor birşeyi yapmayı uygun görüyorsa yapmalı bence, çatı muayenesi uygunluğa bakıyor ne varki, ben 1.gebelikte yaptırdım ve 40.haftamda normal dopurdum, sakıncası ne yaptırmamanızda
Cerennx 1159098263 ben tam 37 de gittim nst de sancım düzenli çıktı muayne etti çatımın dar olduğunu söylediler 1 cm açıklık varmış tabi ben devletteki hastaneye güvenemiyorum pazartesi günü takipli olduğum başka doktorum var onunla konuşacağız muayeneye den sonra belli olacak kendisi öyle demişti 35 de gitmiştim iki hafta sonra gel doğum hakkında konuşuruz dedi