Eda3838 Merhaba arkadaşlar, 8,2 haftalık gebeyim kuyruk sokumu ağrım var kaç gündür normal mi acaba benimle aynı durumu yaşıyan var mı? :(
Ilba_34 Eda3838 benim 20. Hafta başlarında oldu hala devam ediyor oturma simidi aldım uzun süre bir yerde oturma ayakta çok uzun süre kalmamaya çalış şimdi belime daha fazla vuruyor bir yere otururken hep simidi kullanıyorum
Nili4321 Eda3838 benim gebeliğin ilk haftalarında vardı resmen yürüyemiyordum doktorum normal demişti
A12_S07 Eda3838 Korkmayın o haftalarda bende de oluyordu geçiyor ara da yine oluyor merak etmeyin yan uzanın üstüne uzanmayin
Ilba_34 Eda3838 rahim genişlemesi olduğu için olabilir böyle ağrılar hamilelik öncesi bel ağrısı veya kuyruk sokumunda Ağrı hikayen varsa erken başlayabilir
Eda3838 Ilba_34 bel ağrım ilk haftalardan vardı ancak kuyruk sokumu ağrısı birkaç gündür var ve tedirgin olmaya başladm sizde 20. Haftalarda diyince iyice evham yaptm şmdi:(
Ilba_34 Eda3838 evham olucak bişey yok beden yeni bişeyle karşılaştı ve adapte olmaya ona yer yapmaya hazırlanıyor böyle ağrılar olabilir ve herkeste farklı haftalar da ortaya çıkabilir kanama lekelenme yoksa sorun olacağını düşünmüyorum ılık bir duş alın uzanın dinlenin geçmezse bir acile gidersiniz ☺️
Eda3838 Çok teşekkür ediyorum duş aldm daha iyi hssediyırm şuan sanırm her ağrıdığnda iyi bir duşla rahatlıyabilr vücudum ☺️