Zeynep_Sedat Nasılsınız kızlar? Ben bu hafta o kadar yorgun bitkin hissediyorum ki. Karnım taş gibi oluyor. Başım çok ağrıyor. Vajina da iğne batması.. Elim kolum kalkmıyor resmen.. Sizde durumlar nasıl??
Bernasnli Zeynep_Sedat 37+5 im bende. Çok sert oldu artık karnım kaburgalarıma baskı yapıyor sopa tutmuş gibi dik geziyorum oturuyorum. Sesli sesli nefes alanlara sinir olurdum şuan sessiz nefes alamıyorum 😂
123obd Zeynep_Sedat beni anlatmışsınlz resmen aynı bende öyleyim ama 2 kızım daha var dinlenmek mümkün değil
Ebuss35 Zeynep_Sedat Ah bende aynı 36+1 im hiç bu hafta gibi olmamıştım elim kolum tutmuyor sürekli bitkin yatasın var ama mecbur ayaktayım birde 6 yaşında oğlum var sağlıkla gelsinler inşallah son zamanlar çok zor 🥹🥹
Zeynep_Sedat 123obd benimde oğlum var dediğiniz gibi dinlenmek pek mümkün olmuyor ama bu hafta bitikleri oynuyorum resmen. Zor nefes alıyorum inşallah Bi an önce doğar diyorum
Zeynep_Sedat Ebuss35 Allah bağışlasın benim de 4 yaşında oğlum var. Oğlum da ben hamilelik yaşamamışım diyorum bu çok zor geldi bana