sevgdemr5 happyson canım benim bebişin bacakları sol kasığımda başı sağ kasığımdaydı doktor çok ters bir pozisyonda demişti acaba pozisyonu mu değişti ondan mı hareketleri azaldı
sevgdemr5 mahperii heh bende bunu merak ediyorum canım benim de başı sağ kasığımda ayakları sol kasığımdaydı o zamanlar çok net hissediyordum acaba pozisyonu mu değişti böyle derinden derinden hissetmeye başladım
Defne-ece28 Saliha2020 iki yıl coxuk düşünmedim korkumdan sonra da düşündüm nasip olmadı 8. Haftada kaybettim şimdi tekrar 6 haftalık hamileyim umarım bu defa Rabbım sağlıkla kucağıma almayı nasip eder
sevgdemr5 happyson çok teşekkür ediyorum canım hissettim hareketlerini Allah’ıma şükürler olsun dediğin gibi pozisyondandı 🥰
Saliha2020 Nur-0101 bebegın suyu bitmişti şekerım varmış bende bilmiyorumdum yanı devlet hastanesindeki doktorlar söylemedı hepsi o kadar sinirlikı biseyde soramıyodum şekerim suyuma vurdu bebeği kaybettik
Bilinmiyorr Benimde öyle 31. haftadayim iki gündür hareketleri az bende en yakın zamanda doktora gidecem
8mucizem8 sevgdemr5 valla bende 30+3 üm artık uyku saatleri de düzenli hareket saatleri de bebekler anne karnında %90 uyuyor zaten özellikle çok iş yaparsak onlara ninni gibi gelirmiş hareketlerimiz suyuna dalga verir aynı bir beşik gibi sallarmışız şimdi bol bol su iç benimki genelde geceleri yatacağım zaman çok hareketleniyor birde babası uğraşırsa tepikliyor 🥰
sevgdemr5 8mucizem8 ayyy yerim ben onuuuu🥰🥰 uyusunlar bakalım yeter ki sağlıklı olsunlar da canım teşekkür ediyorum 🥰❤️
aysenuurr11 sevgdemr5 31+3üm benimde iki gün biraz hareketsizdi arada oluyor ama kendinizi yorduysaniz da olur sen tedirgin hissedince sanki hissedip hic hareket etmiyolar, karninizi doyurun tatli tüketin biraz dinlenin bi vurcaktir annesi💖 saglikla gelsinler🤲🏻