Kızlar 30 yaşındayım kürtaj oldum üç ay önce kürtaja kadarki adetlerim günü güne oldu sektiğini hiç bilmem çocuk sahibi olmak istediğim ilk birliktelikte de hamile kalmıştım uğraşmadan maalesef kalbi durdu ama neyse. Kürtaj sonrası ilk ay adet gördüm ikinci ay doğum kontrol kullandığım için yumurtlamam olmamıştır zaten şimdi reglinin 34. Günü gecikti diye gittim doktora belirtm falan yok. Baktı birsürü yumurta gördü. Rahim kalınlığı falan iyi yumurta kaliten de iyi ama rahim adet olmak istedi olamamışsın tembel yumurtalar var burda dedi. Kilo alıp verdin mi adetlerin düzenli miydi kıllanma falan filan sordu hiçbiri hayır kilolu da değilim zaten bu görüntüye ben pcos derdim ama olmayadabilirsin ya öyleydin hayatın boyunca anlamadın kürtajla çıktı ortaya ya da stres etkilemiş olabilir dedi zaten evliliğimden beri sinir stres kürtaj sonrası sigaralar gırla gitti günde iki paket içtim nerdeyse. Muhtemelen de geçici bir şeydir dedi. Şimdi ben çok anlamadım aranızda böyle bir şey yaşayan ya da bilgi olsan varsa aydınlatabilir mi beni ?