En başından başlayayım . Benden hep 1 haftadır minik minik akıntı geliyordu gece iç çamaşırımı ıslatıcak kadar bebeğin suyu yeticek kadar vardı ama içimde hep korku vardı . Öğlene doğru yine bi ıslaklık hissettim doktora yazdım hemen gel dedi apar topar gittik bebeğin suyu azalmış dedi yatış verip turnusol kağıdı ile kontrol edelim dedi. O gece kaldık ıslaklık geldi kağıt yeşil oldu sabaha kadar bekleyelim sarıya dönerse akıntı dır yeşil kalırsa bebektendir dediler gece baktığımda sarıya dönmüştü ve sancım yoktu sabah son nst ye bağlandığımda 2 kez sancı çıktı normal doğumdan korkutuğum için bebekte kanalda olduğu için ben hemen ameliyata alındım ailemi bile beklemediler ben panik oldum eşimi ve annemi görmediğim için tüm vücudum titriyodu .
Asıl hikayem şimdi başlıyor . Spinal sezeryandan panik atağı olan aslaaaaaa düşünmesin aslaaa çok heyecan yapan biriyim ve panik atağım vardı masaya oturdum anestezi doktorum o kadar iyi okadar iyidiki belden iğneden çok korkuyoduk zerrreee acımadı ufacık bile hissetmedim bitti bile dediğinde ufak ufak sıcaklık geliyordu ve artık uyuşmuştum örtüleri hazırladılar doktorum geldi yanıma gelmeden önce aileme bebek 15 dk da anne ise 45 dk da çıkar demiş ameliyat başladı 0 ağrı sızı sadece dokunuyolar onu hissediyorum bebek çıkarken midemden ittirdiler bebek çıkınca o kadar rahatlıyoki vücut anlatamam o duyguyu benim bebiş acele etmiş su yutmuş fazlasıyla hemen oksijen için yoğun bakıma gitmiş . Benim tansiyonum düşmüş ve kalp krizi geçirmişim kalbim diye bağırıyolarum öylebir ağrı olamaz nefesim gelmiyordu çok kötü bir histi ve bayıltmışlar komple ve ben 1 buçuk saatte çıkmışım çıktığımda aileme kalbimi söylemişler doktorlar çok panik olmuş ailem deseniz yarım saat geciktim diye çok tedirgin olmuşlar
ve bu kadar 19.09.2023 ve sabah saat 9 da minik oğluşum doğdu teyzeleri ama fazlasıyla su yuttuğu için yoğunbakımda kaldı 1 gün 2 gün ise normal küvezde kaldı ve hiç bakmamışlar oğluşuma yüzünü çizmiş pişik olmuş yönünü değişmemişler hep aynı yönde kalmış ve bu kadar sormak istediğiniz soru varsa sorabilirsiniz biraz uzun oldu kusura bakmayın 💕💕💕💕