demirdursun Hediye almak istiyorum ama bilemiyorum kararsızım, ne alınabilir? Doktorum kadın bu arada.
_brcu88_ demirdursun doğum için 15 bin ücret ödeyecez zaten 😁artı 2 bin oda parası falan daha fazla da bişey alamam 😂zaten varimi yokumu döküyorum 😂
Kbrnrmrt Güzel bi kutuda karışık bitki çayları almıştım tek içimlik. Her şey vardı çok güzeldi, doktorumuz çok beğenmişti.
Gezenlady Benımde düşündügüm bir konuydu erkek doktorum osmanlı yüzükleri takıyo orta yaşlı oldugu için herhalde koleksıyona bır tanede ben almak istiyorum kız olsaydı doktorum güzel bir orta maliyetki kuyumcudan kolye bileklik alabılırım
_brcu88_ Mavimsii_56 vaar özelde doğum yapacam özel oda tutcaz o yüzden 🤭haa devlette doğum yapmış olsam alirdim bi hediye ama zaten ozeldeki doktora ben yeterince para ödüyorum gerek yok 😁
Mavimsii_56 _brcu88_ bnde özel yapıcam da sezaryan 15 bin normal 25 bin dediler o da subata kadar kim bilir kac olacak üstüne bi de bunlara hediyemi alacam b.k yesinler🤣🤣🤣
_brcu88_ Mavimsii_56 yaaaniii yeterince veriyoruz zaten hiç gerek yok bence 😂verdiğim parayla gitsin beğendiğini alsın 😂