sekerparemm Kızlar dün aşı oldum ne gece uyuyabildim sabahtan beride ateş kusma eklem ağrısı sürekli yatıp duruyorum sizdede böyle oldumu ?
babyy__ sekerparemm kuzum 1 gün daha çekersin sonra hafifler kol agrisi bi kac gun daha sürer bende de öyle olmuştu
000 sekerparemm benim sadece aşı yapılan kolum ağrı yapmıştı üzerine yatamamiştim hareket ettirirken felan ağrı yapmıştı acımıştı sonradan geçti
minikpandaaa sekerparemm ben de dün 1. Doz oldum. Kolum ağrıyordu ama son 2 saattir ateşim 37.8. Sizin ateşiniz kaç? Parol aldınız mı?
Ece56 sekerparemm ben ilk dozu oldum 2 yi daha olmadım ama hiç sorun olmadı kulum bile çok az ağrıdı ilkinde.
sekerparemm 000 herkes öyle diyo kol ağrısı yapıyor diyo ama bende hem ates hem kusma var hastaneye mi gitsemki
Hayatadairanne minikpandaaa Tetenoz aşısı sıkıntı yarattı mı sizde ateş falan birde sabah aç mı gittiniz hangi saatlerde yapılıyor
balevlatlarim3535 sekerparemm 2 doz önceki gebeligimde 2 dozda bu gebeligimde oldum sadece kolda ağrı yaptı. Bu ara salgın var ateş kusma ishal acaba adınıza denk gelmiş olabilir mi hasta olacak olmayasınız.
Cmuge Valla bende çok kötü olmuştum 1.dozda ama 2.doz ilki kadar kötü değildi ben daha önce de tetanoz olduğum için bu ağrıyı biliyordum
muhammedd sekerparemm bende çok uyudum ama kolum da çok ağrıdı ilk dozda ağrı kesici asla içmeyen ben o gün 2 tane içtim parol ve çok rahatlattı beni
Sksjsux355-- sekerparemm benim 2.doz pazartesi günü fakat 1. Dozumda bisey yaşamadım sadece kol ağrısı o da 3 gun sürdü ateşim çıkar mi diye sordum bisi olmaz dedi hemşire ve olmadı da çok şükür çok kötü iseniz acile bi gidin
zumrasmom1 sekerparemm ben hiç hissetmedim canım. Hatta etraftakiler bir sonraki gün acır falan dediler ama hiçbir şekilde ağrım falan olmadı çok şükür acı eşiğim de çok düşük olmasina rağmen hissetmedim