Yesooo birpcoslu canım içindeki maddeler çok zararlı içinde çin tuzu olduğunu söylüyorlar. Yine sen bilirsin
Yesooo Kızlar merhaba bende komagenin etsiz çiğköftesinden yedim 3 4 tane sizce bir şey olur mu canım çok istedi 34+2 deyim
Uykucusincap61 birpcoslu yjnede sen bilirsin canım benim ben sadece kızıma hamileyken yedim hiç birdey de olmadı sürekli yemedim bir kere çekti yedim daha da yemedim şuan sağlıklı bir dekilde beşiğinde uyuyor
KuzeyinAnnesi10 birpcoslu yiyorum ama 24 hafta da 2 3 defa anca yemişimdir eşim çok kızıyor hiç sevmez ondan gizli alıyorum 😂😂😂
Deniz90- Ben de cok seviyorum evde yapıyoruz sadece içine soya sosu koymuyoruz.cunku değiştirilmiş enzimlerden yapıldıgı için cocukta enzim sorunlarına yol acabiliyormus bilginiz olsun.
mervemurat16 birpcoslu soya zararlı yemeyin yada tekli noodle var şeffaf paketli makarna gibi satılan ondan alıp sağlıklı şekilde haxırlayabilirsiniz
KuzeyinAnnesi10 Hasret5506 hamilelikte de normalde de çok zararlı malesef hiç yememiz lazım ama çok ah güzel be napalm 1 2 kereden bisey olmaz bağımlılık haline gelemsin yeter ki
Selma2412- birpcoslu asla tüketilmemesi gereken yiyecekler arasında noodle canım tüketeceksen bilgin olsun