Haticeey Güzel anneler bi kızım var 22 aylık 2. Gebelikte kararsızım arası ne kadar olmalı zorlukları neler nasıl oluyor bahseder misiniz ?
Agg0207 Haticeey kizim 4 yaş kreşe gittiğinde düşündüm bir ay sonrada hamile kaldım şimdi Ekim ayında doğum yapicam kızımda bu sene anasınıfına basladi yeni artık okula gidiyor laftan anlıyor bana yardım ediyor hamileliğimde bile enazindan biri okulda biri evde olur diye düşündüm ben ve kızım ilk okula gidene kadar bebek bir yaşına gelecek nerdeyse çok yakın yaş aralığı bana göre değildi kendimi bu şekilde hazır hissettim kendimde zaman ayırmış oldum biraz
aslanprenses_ Haticeey pedagojik olarak sağlıklı olan 4 yaşından sonra düşünmek. İlk çocuk kreş yaşına gelmeli.
Haticeey 1_prensesannesii maşAllah kaç aylık şuan gebelik döneminde zor oluyor mu kendiniz mi bakıyorsunuz çocuğa
Elid 1_prensesannesii Aaa bende öyle ama biraz zorluyor emmeyi kestik ama yinede istiyor bi taraftan bulantı bi taraftan sezeryan dikişi tam iyilesmiyormus iki yıldan önce ağrı var. Siz nasılsınız bebisinizle zorlanıyor musunu
1_prensesannesii Haticeey evet doğduğundan beri tek başıma bakıyorum karnımdaki 25 haftalık çok aşırı zorlanıyorum diyemem şu an için
Haticeey Agg0207 Evet ya o okul zamanı benimde en büyük takıntım arası fazla uzamasın okula başlayana kadar büyüsün diyolar hep ama bende dediğiniz gibi 3,4 yaşına gelsin istiyorum
Baynimir Haticeey oğlum 5 yaşında ben de 12 haftalık hamileyim. Çok şükür oğlum her işini yapabilecek yaşta, anlayabilecek yaşta. İlk çocuğun öz bakımında bağımsız olması anne açısından önemli diye düşünüyorum, o yüzden arayı açtım biraz.
gulsenikramina Baynimir benimde kızım 5 yaşında şuan ve 9 hafta 5 günlük hamileyim ilk çocuğun yükü en azından biraz düşüyor kendi işlerini yapabiliyorlar yardımcı bile oluyor bana kızım bence gecikmedik böyle daha iyi ve güzel tabi ben çok çocuk istemediğim için bu kadar araya zaman koydum çok çocuk isteyenler için bu zaman biraz fazla 🥲
Sena00 Haticeey büyük kızım 3 yaşına girecek Ekim sonu ikinci kızım daha 40 günlük çok zorlu geçiyor yani keşke biraz daha bekleseydim diyorum hamileliğim çok zor geçti kızımla da pek istediği ilgiyi gösteremiyordum sonra tuvalet eğitimi vermeye başladım çok zorluydu ama bir yandan da birlikte buyuyecekler diyorum ♥️
Haticeey Sena00 En çok korktuğum noktalar daha tuvalet eğitimine başlamadık gebelik dönemim zor geçiyor ve kızım zor bi bebekti çöl yıprandım ilk zamanlar şimdi biraz rahatladık şükür alıştık rahatlığa tekrar nasıl oluruz bilmiyorum ikincide🤭
Attoya Haticeey düşünmedim başıma geldi😅 oğlum 27 aylıkken öğrendim hamile kaldığımı. İlk bi şok oldum ama iyi ki diyorum. Kazara olmasa asla yapmayı düşünmezdim şimdi de diyorum ki ne iyi oldu😀 tabi kızım daha doğmadı doğunca nasıl düşünürüm bilmiyorum🥲
kahvesever__ Haticeey oğlumla kızım arasında bir buçuk yaş var ve aşırı zor oluyor şu anda oğlum çok kıskanıyor yeni yeni huylar çıkarmaya başladı
Aysesertan Haticeey 2.5 yaşında kızım var aslında 4 yaşında düşünüyordum ama evdeki hesap çarşıya uymadı 😂😂2. Kızımın doğumuna 35 gün var 😁
Papatya_kokuyo5 Haticeey walla bizim düşünmemize fırsat bulmadan hamile kalmışım oğlum 4 yaşına girecek 😂😂36 haftalık hamileyim
BirVeraAnnesi35 Haticeey düşünmeden oldu gibi oldu aslında😂kızım şuan 3,5 yaşında kardeşi olduğunda tam 4 olacak ve şuan aklı eriyor daha küçük olsa çok mutsuz olabilirdim☺️ Bize zahmeti olan bi çocuk asla değil onunda etkisi büyük tabi
Agg0207 Haticeey canım arası fazla olmayınca çocukla tam anlamda anne ilgilenemiyor ki sadece fiziksel ihtiyaçlari gideriyor ama bilişsel sosyal anlamda hicbirsey katamiyor çünkü mümkün değil iki cocuga aynı anda detaylica yetismek genel olarak uzmanlara göre bile 4 yaş oneriyorlar kardeşler arasındaki fark