Hhbnhbnjvv Size sorum bebeginizi ultrasonda hangi şekillerde gordunuz🥰 Ben kaşları çatık gordum🥰 , gözünü kocaman açıb bakarken gordum🥰 en son gittigimde de gülümsüyordu oglum 😍😍😍😍 🧿🧿🧿🧿🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
FatSon9993 Hhbnhbnjvv en son gittiğimde asker selamı veriyordu yavrum beni karşılamak istemiş ve yerımde durmayan bir bebek🥹🥹
Elo__35 Hhbnhbnjvv Bacak Bacak üstüne atmıştı ve aşırı hoşuma gitti o usg resmini çerçeveye koydum 🥹♥️
Hhbnhbnjvv Deletedmom_85 kiyamam kuzuma bide sirin sirin oyle oynamalari yokmu insan cikmak istemiyor ultrasondan😍😍😍😍🧿🧿
Youngmotherr Hhbnhbnjvv ben şuan dokunmaya bile korkuyorum atak haftasında olduğumuz için en ufak bişeyde uyanıp ağlıyoruz🫠
Hhbnhbnjvv Youngmotherr kiyamam kuzuma😁😁🥰🥰 bizde yaklasiyoruz artik atakli gunlere😂😂 24 gunumuz kaldi erkende gele bilir oglus😁😁
Hhbnhbnjvv Delidolu ahahah kiyamam kuzuma saglikla gelsin😁 benimde var oyle vidyom bebegim parmaklarını açıp el sallarken 🥰🥰🥰🥰🧿🧿
[silindi] Bize pipisini göstermekten başka bir şey yapmıyor saklıyor yüzünü ya elleriyle ya da plesantanın arkasına saklanarak😂😂