aysegullozdm Hhbnhbnjvv nasıl yani 😂😂Ben de tekme tarzı şeyler var bayağı hissettiriyor kendini ama hıçkırık nasıl oluyor 😂😂
Bernasnli Hhbnhbnjvv 37+5 teyim durdu artık hıçkırıkları önceden çok hıçkırırdı sanırım sıkıştı artık zaten 38+4 te sezaryenım var 😄
Rbytkn Hhbnhbnjvv oğlumda evet sürekli hickiriyordu akşama kdr gece bile, birde bir tutunca çok uzun sürebiliyor du 15 20 dlk boyunca hickirdigi oluyordu yavrum
Hhbnhbnjvv Bernasnli saglicakla insallah🥰 36+4 um bende benim ki de yavas yavas sıkışıyor😂 canimi acitiyor artik hareket ederken ama hiçkiriklari hiç durmuyo 🤣
Hhbnhbnjvv aslanprenses_ saglicakla insallah 36+4um bende🥰 çokmu yiyoruz ne ondanmidir hiç durmuyo hiçkiriklari🤣
LavinsMom Hhbnhbnjvv bende yeni ogrendim megerse hickirmaya baslamis artik 😄 kalp atisi gibi bi yerde ard arda atiyo . Ama tekmeden farkli tekmede disaridan goruyorum dalgalaniyor karnim
Mujde_uren Hhbnhbnjvv bizde 20haftaligiz günde en az 2defa hickiriyor genellikle geceleri çok hickiriyor🥰😁
Elcoo123- Hhbnhbnjvv benimde çok hıçkırıyor takip ettim özellikle baharatlı şeyler yediğim de daha fazla sanırım etkisi var😂