Candy_liz Haticekubra ben de 33 haftalığım ara ara oluyor bende de ama ben normaldir herhalde dedim önemsemedim, inş yardımcı olan birileri olur diye yazıyorum..
Oznurx Ecrncemre34 bende 35 haftalıgım. Hem sertlik hissi var, hemde arada vajinaya dogru baskı hissediyorum. Sizde de oluyor mu?
Ecrncemre34 Ecrncemre34 evet bende de oluyor bide erken Doğum yapmıştım daha önce inşallah bu defa olmaz
Prensesimi-beklerken Arkadaşlar karın sertleşmesi dediğiniz şey bebeğin bir yere toplanıp kalması ve bi kaç dakikalığına da olsa hareketlerinizin kısıtlanması ağrı duymak ise hissettiğiniz sey kasılma bu haftalarda normal ama eğer sık ve düzenli olursa erken doğum belirtisi olabiliyor.takip edip doktorunuzu bilgilendirmekte fayda var😉bende şuan 35 haftalığım 1 erken doğum yaptım onun için doktorum bu gibi durumlara dikkat etmemi söylemişti.
Gizemselcuk Aynı sorun bende de var günde 5-6 kez oluyor belki daha fazla. Normaldir diyip önemsemiyorum doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama 🙄 34 haftaligim
Prensesimi-beklerken Gizemselcuk gittiğinizde doktorunuzu bilgilendirin en azından kontrolünüzü ona göre yapacaktır.bu haftalarda normalde olabilir içiniz rahat olur enazından.bende de oluyor şuan ama ara ara.sık sık tekrar ederse tehlikeli olabiliyor.
Glltnn Bende de oluyordu bu şekilde sertleşme kasılma deniyor buna çok normal benimde 32 haftalarda başlamıştı gün içinde sık sık olurdu bebek bir tarafa toplanıyor orası taş gibi oluyor ben 38+3 te doğum yapmıştım bir sıkıntı olmaz ama yinede takip edip dikkat etmek lazım benim günde 7 ya da 8 kez olurdu