yavrusincabim1807 Ben dün hamileliğimi öğrendim çok mutluyum içim içime sığmıyor eşime yarın süpriz yapmak istiyorum kutu ve bebek ayakkabısı önlük aldım nasıl bir sürpriz yapayım sizce ?☺️ (Eşim işinden dolayı yarın yanımda olacak o yüzden bekliyorum dünden beri )
mervesvr6 yavrusincabim1807 Ben de eşime 13 haftalıkken söylemiştim görevde olduğundan dolayı 😅 Geldiğinde güzel bir yemek yedikten sonra hoşgeldin kutlaması niyetiyle pasta keselim dedim mumları falan yaktım kestik beraber. Sonra sana hediye aldım dedim içinde ultrason fotoğrafı bebek eşyaları olan bir kutu verdim açtığında şok olmuştu çok mutlu oldu 😊
yavrusincabim1807 Eminemom Eminemom geldi kahvaltı yaptık hemen dışarı çıkalım çok bunaldım evde dedim güzel bi cafeye gittik fotoğraf çekcem deyip ön kameradan video aldım sana bi hediyem var deyip kutuyu verdim şok geçirdi anladı kutuyu görünce açtı duygusallaştık güzel oldu 😻
Eminemom Bak sen yinede sayfaya bak cinsiyet için modelleri de var süper ben bayıldm hiç biyerdede görmedm böyle örnek