deniizz_ kızlar merhaba adetim biteli 3 gün oluyor ve 3 gündür ovulasyon testi yapıyorum 2 gün silik çizgi çıktı biraz önce yaptım tek çizgi çıktı normal mi acaba 🥹
MorKelebek54 deniizz_ hangi saat araliginda yaptim kuzum yani mesela her gun testi ayni saatlerde yapman lazim birini sabah digerini aksam olmaz ben her aksam saat 10 11 arasi yaptim hep. Yapmadan 1 saat once sivi alimini kestim boyle olmasi gerekiyo cunku. Testine gelocek olursam ayni saat araliginda yapmadin ya da sivi alimini kesmedin bi saat onceden
MorKelebek54 deniizz_ bide bir gebenim gunlugunu kullaniyosun bu testler yanlis gostermiyo benim mde bi gun ultrasonda yumurtalm gorundu sonra aklima testler geldi ben aylarca bu testleri yaptim acaba yanlis kiydi fekan dedim sonra hemen tedti yaptim yumurtlama cikti testte de yani testte yanlislik yok istersen tekrar yap tedti sen bilirsin ama buyuk ihtimalle sivi alimini kesmedin ondan olmustur
deniizz_ MorKelebek54 hep aynı saatte yaptım 15.30 da yani en fazla 1 2 dakika oynar suyu da 14.44 de içmiştim en son
MorKelebek54 deniizz_ anladim kuuzm bilmiyorum acikcasi silik cizgi olmasi gerekiyo hala sivi alimi yapmadiysan tekrar bi test yap en son bakalim ayni ki olicak he bi anormLlik yok yukirtkama olsa iki cizgi de kopkoyu olur o yuzden endigelenme bi test daha yap istersen
deniizz_ MorKelebek54 evet bir gebenin günlüğünü kullanıyorum silik çizgi çıkmamasında sorun yoksa tekrar yapmama gerek varmı sizce
MorKelebek54 deniizz_ aslinda gerek de yok kuzum bi sorun olmaz zaten cizgi tamamen yok degil ki cizgi var ama cok silik sadece. İcin rahatlasin diye tekrar diye dedim kuzum
cokbilmismom Tek çizgi çıkmamış diğer çizgi cok silik cikmis her gün yapmaya devam edin yumurtlama olması için o cok silik olan çizginin cok koyu olması lazım yani diğer çizgi kadar ikiside koyu olacak , daha sonraki günlerde catlamaya bakmanız gerekiyor
deniizz_ cokbilmismom diğer günlere göre o çizginin daha silik çıkmasnda bu sorun olur mu acaba ilk defa kullanıyorm tedirgin oldm çizgi çok silik olunca diğer günlere göre
MorKelebek54 deniizz_ ne demek kuzum sadece iki cizgi de kopkoyu kirmizi olucak bu cizgileri gorene kadar devam et hep, bu arada bence aksam yapsan testleri daha iyi olur enru ablada ya sabah ya aksam yapiyon diyo neden bende tam olarak bilmiyorum ama bencede aksam yap daha iyi olur
MorKelebek54 Bu arada bunu ebru anlaya da sorabilirsin kendi testini alan kisker bu sekilde bi soru oldugunda akillarinda resmini cekip ebru ablaya atiyolar ebru ablada yroumunu yapiyo istersen ona da bi at icin rahatlasin
deniizz_ MorKelebek54 MorKelebek54 ben trendyoldan almıştım öyle cevap verdiğini bilmiyordum sorayım teşekkür ederim. o zaman bende akşam yapayım hangi saat aralığı daha iyi oluyor
MorKelebek54 deniizz_ yani ben saat 10 11 arasiyo yapiyodum iste bi saat once sivi alimini da kestim tabi