cokbilmismom Normalde de sağlıklı beslenmeye dikkat eden ve spor yapan biri olarak kahvaltımı mutlaka protein ağırlıklı yaparım. Her gün 1 haşlanmış yumurta, peynir,🍅, 🥒,🌶️ ,yiyip 🥛 içerim mutlaka. Çay hiç sevmem ama öğle arasında mutlaka sade bir Türk kahvesi ve yanında çiğ kuruyemişler yerim evde ne varsa. İlk 6 ay hiçbir şekilde bitki çayı tüketmedim ama şuan ıhlamur içiyorum bazen günde 1 fincan..36.haftamda olduğum için de haftayadan itibaren ahududu yaprağı çayına basliycam doğumu kolaylaştırır belki diye..Hurma yiyorum Türk kahvesi ile beraber güzel gidiyor🤭 Akşam yemeklerini de yine sebze ve tavuk,et yemekleri ile yemeye çalışıyorum. Bazen canım dışardan bişey çekse de yine yiyorum yani öyle kısıtlama yaşatmadim kendime hiç. Midye,kokoreç vb tarzı şeyleri normalde de tüketmem,o yüzden canım hiç çekmiyor bu süreçte. Etsiz çiğ köfte yiyorum bazen ama çok nadir oluyor tabii..Kefir tüketiyorum gece uyumadan önce veya yine 1 bardak süt içiyorum. Şuana kadar 8.5 kg aldım,daha fazla almam diye düşünüyorum inşallah yani🤭 bu şekilde geçti hamileliğim 🤗