pandasever Hafizebirhanim canım karbonatti çay kaşığı ucu ile kullanmalısın miktarı fazla değil ise. Birde düdüklü kullanabiliyor san tavsiye ederim. Haşlanmış nohut var sanıyordum acil gerekti hemen hiç ıslatma dan yarım saatte pisti düdüklü de
Nur5516 Hafizebirhanim fissler düdüklü kullanıyorum 20 dakikada pişiyor ıslanmamışsa Islakmışsa 10 dk hazır
Hafizebirhanim pandasever ya benim duduklum sıkıntılı biraz, karbonatida kucuk olan bi paket doktum 2 fay bardagi nohuta 🥺 fazlami olmus
Twobabysmom Karbonat tadını bi garip yapıyor ben hiç sevmedim ama eşim sevmişti ama yine de çok geç pişiyor
pandasever Hafizebirhanim yeni gördüm bildiirmi karbonati fazla olmuş umarım yememissinizdir rahatsız edebilir
Anneadayiii__ Hafizebirhanim başka bişi pişir zaten nohut çok gaz yapan bir şey suda bekletmek lazım çok ağrır karnın
deniizz_ Hafizebirhanim ilk önce sadece suyla 10 15 dakika haşla düdüklü de sonra suyunu süz yemeğini yap
inci_tanesi Hafizebirhanim Ben nohutları düdüklüye koyup üstüne bir buçuk bardak su koyuyorum kapağını kapatıp havası çıkana kadar bekliyorum zaten sisiyor o nohutlar sonra bir tik daha kaynatıyorum gazı çıkıyor zaten ben hiç islatmiyorum artık nohutu