Dodomom şöyle söyliyim medicanada arkadasım dogum yaptı berbat yabancı cok ve malesef yabancılara daha cok özenıyolar resmen, kızı dogum katından yer yok diye kardiyoloji katına aldılar yatırdılar dogumdan sonra sezaryan olmustu, ay orda unuttular bebek hemsiresini 100 kere aradık öle geldi berbat asla ama asla o kadar parayı haketmıyor medicana sadece adı var ne yazık ki. Reyap hastanesinde gönül hanıma gitmistim hayatımda karsılastıgım en negatif kadındı kendisi hic begenmedim hic memnun kalmadım ultrosonda bebegime bakarken o kadar korkunc o kadar kötü cümleler kurdu ki esim bile şaşkınlıkla bu nasıl doktor dedı yanı, yok bazı bebeklerin beynı dısarda olur dıyor yok bazılarının böbregi böle midesi böle vs vs ama hep kötü seyler bnm ilk gebelıgım cok korktum esım dedı kı bizim öle bir durumumuz varmı yok dıyor kadın yoksa neden korkutuyosunuz neden olmayan kötü seyleri aklına sokuyosunuz esımın die sordu.. sonra bıraktık orayı bıdaha gitmedik. Şimdi bir arkadasım reyapta calısıyor 2 ay oldu ise gireli kıza soruyorum bana dıyor kı 2 aydır burdayım 1 tane normal dogum olmadı direkt sezaryan. Inanılmaz bi hastane ve hastalarına para olarak bakıyor hastane denemez ticarethane.