Damla-bartu Ruhak devlette gittiğim karından ölçtü 29 eskişehire özele gidiyorum birgün sonra vajinal ölçtü 26 çok fark ediyo canım
Elifaaksoyy Ruhak canım zaten 25mm olduğumda bile doktorum bana asla kendini yatağa bağlama demişti çünkü gebelikte bu seferde kan pırtılaşma olabilir eğer uzunluk 25mmden düşmeye başladığında tedavi altına alıyorlar
Elifaaksoyy Damla-bartu Zaten normal ultrason ile ölçüm yapıldığında bi aksilik hissedince doktor alttan ölçüm yapılıyor
Elifaaksoyy Ruhak Canım ölçüm konusunda doktoruna güven🙏🏼 Eğer karından baktığında sıkıntı görürse alttan ölçüm yapar merak etme sen sadece kendini yorma
Ruhak Elifaaksoyy sadece bol su iç ve progesteron kullan dedi yüksek risk yok hunileşme çok az yapısal da olabilir dedi zaten bi kaç dra daha gidiyorum bi tek bu farketti..
Elifaaksoyy Ruhak Doğru demiş canım ki bana 25mm ile doktorum ilaç bile vermicekti ben korkunca tedbir olsun diye verdi
Elifaaksoyy Ruhak canım 2 hafta önce gittim 34.3mm olmuştu gayet iyi dedi doktorum düşüş yoktu 27+2 olduk 28. Haftamda kan uyuşmazlığı iğnem için gideceğim tekrar ölçüm yapacak
deryayillmaz Ruhak Canım bende 27 haftamdamdayım ve 24 de başladı ara ara oldu şuan yine var 25.haftamda kontrolüm vardı büyüdüğü için baskı yapıyor dedi doktorum umarım içini rahatlatmışımdır endişelenme 😊