Ozlemkurttt Ugurlugizem tatlım benim ki böle çok deil ki 17 haftalıksan sınra direk büyüdü sanki bi anda 🙈
CansuCeylangil Vallahi belki inanmiycaksiniz ama 8. Aya girdiğimde belli oldu iyice kimse inanmiyordu hamile olduguma suan 35 haftaligim🙏😙
Pamuksekerimmm CansuCeylangil 1072PINAR iLk gebeliğim olduğu için böyle en ufak bişeyde korku sarıyor birde sadece gaz sancısıyla gittim acile sonra bana ve eşime kağıtlar imzallatılar birde üstüne eve dönünce hareketsiz olduklarını farkedince ister istemez endişelendim doğrusu 🤷🏼♀️Ama şuan harekleri normale döndü şükür yarın doktor kontrolümüz var ☺️🙏 Sizede geçmiş olsun bu arada sağlıkla gelsinler inşallah ☺️
Ugurlugizem Vucudtan vucuda değiştigini söyliyorlar allah tamamını erdirsin kızlar evlatlarımızı bıze bagıslasın 🙏🏻Ben daha 6 haftalıgım merak ettim
AdasuBraDoanay Benimki 6.ayda çıkmıştı çok sevinmiştim şimdi 8e giriyorum bazı bayanlar 3 aylık gibi diyor bende büyük bir göbek istiyordum bazıları göbek istemez ama ben aşırı istiyorum 😔
Onurtugbaa Benim de üç aylıkken azıcık çıkmıştı. Ama iki buçuk aylıkken normal kotlarımın içine girebiliyordum ama belleri rahatsız ediyordu. Toplam da aldığım kilo bir kilo kadar 💁🏻
Kbr Bende 15 haftaligim gobek deligimin altinda bir cikinti ve sertlik var acaba bebek orda mi o yuzden mi oram daha.cikik duruyor bileniniz var mi arladsslar
SedaTopgl Kbr Rahim genişliyor çıkıntın ondan kaynaklanıyor göbek hizana kadar geliyor Rahim, haftalar geçtikçe