Serena Hatice_123456 bende 37+4 haftalıgım ilk dogum sezeryan ikinci ssvd düşündüm ancak korkuyorum galıba yine sezeryan olacagım carsamba gunu komtrole gıdınce gün alacağım
Hatice_123456 Serena ozelmi özelde ssvd yapiyolar da devlette yapmiyolar senin ki başı aşağı döndümu benimki hala makat gelişi bi sezeryan im olmasa bile yine sezeryan olacaktı
EmineTarik Bizde 5 ekime gün aldık tam 38+0 da alıcaz dedi doktor nst de sancı çıktı ikiz benimkiler şansa bırakamayız iki hafta beklicekler mi bakmamız lazım dedi alttan muayene etti açılma yok inşallah ekime girmeden gelmezler okul zamanını düşünüyorum 🙈
Nurcan35izmir Mlsfcr hayırlısı olsun inş sağlıkla kucağınıza almak nasip olur ☺️☺️ bende beyaz sulu akıntı var iki gündür sizde de oluyor mu normal mi bilemedim
Mlsfcr Nurcan35izmir benimde akıntım çoğalıyor sarımsı gibide ped kullandığım için sulu mu bilmiyorum açıkçası sabahları da idrarımı yaparken hafif ağrım oluyor hemen bol su içiyorum geçiyor bi kaç saat içinde o da
Nurcan35izmir Mlsfcr çok teşekkür ederim korktum bi an acaba suyum mu yavaş yavaş geliyor diye tekrar teşekkür ederim verdiğin bilgiler için ☺️
DuyguKays momness karın düşüyormuş biz öyle anlarmışız bunu yeni öğrendim ama asıl doktor söyledi bana ultrasonda görüyor 36da kanala girmeye başlamıştı zaten :)
DuyguKays Rukeeen rabbim hepimizin gönlüne göre versin bebeğiniz kaç kilo? Benimki şu an 3127 gr doktor her türlü doğurursun kilosu gayet uygun dedi
mrvsrcn momness benim 34+5 muayenemde bebek kanalda göründü evet karnım biraz inmişti rahat nefes alıyordum ama tuvalete çıkma çoğaldı ve vajinama baskı çoğaldı sanki böyle bir anda çıkacak gibi hissediyorum ayrıca kasiklarim sisti resmen doktor ultrason cihazını koyduğunda bile canım yanıyordu şu an 36+1 iz bebek kanalda 1 cm açıklık düzensiz sancılarla bekliyoruzzz
Ayazz-A mrvsrcn bebek kanala girer girmez doğum başlamıyor mu yani bir de kanala girip orada bekleyebilir mi
Bah_arr Aslanemir merhaba ben şuan 36+5 teyim fakat cuma gunu sezeryanla dogum olacak erken gibi geldi bana burdakileri okuyorum da 38 ve ustu oluyorlar
palperol Bah_arr bebeğiniz gelısımını tamamlamış ve kılosu coksa genelde alabılıyolar 37 de ama sızın nasıl kılo,boy?