Cimcime_anne06 Kızlar sık sık idrara çıkıyorum 11 haftalık hamileyim neyse rahim düşmesi nasıl oluyor belirtileri neler korkuyorum yani 12 haftalıkken doktora gidecem rahim uzunluğu ölçülür mü Birde gebelikte rahim kısalığı belirtileri neler
gamzecgr Cimcime_anne06 sık idrara çıkmanız çok normal idrar verin enfeksiyon yoksa önemli bı durum degil rahim baskı yaptıkça oluyor ben sadece geceleri bile 5 kere giriyordum tuvalete daha yeni 3 e düştü 😂 bir de rahim boyunu her kontrolde rutin olarak ölçüyordur doktorunuz zaten o da karından ultrasonla ölçülüyor ilk başta direk göbeğinizin altına koyar cihazi rahim ağzı ordan ölçülüyor
Cimcime_anne06 gamzecgr Bende alttan bakılıyor sandım 🤦😂 Evet idrar yolu enfeksiyonu vardı 3 kutlu antibiyotik bitirdim şuan geçti mi bilmiyorum ama rahim kısa fln olsa doktor söylerdi demi ultrastondan bakıyor nasıl olsa rahim düşmesi olsa rahim kısalığı olsa doktor söylermiydi
gamzecgr Cimcime_anne06 tabi ki söylerdi önemli bı konu eğer üstten baktığında sıkıntı olursa ya da tam olcemezse alttan bakıyorlar merak etmeyin 💐🥰 tamamen hamilelik kaynaklı o sık lavaboya çıkma durumu kamp kurmama az kaldı benim de 😂 zaten sık çıkmak iyi yenilensin ki enfeksiyon oluşmasın ya da ilermesin