353595 Bsrblr ben kortizonlu ilaç kullanıyorum ama etki etmedi 1800 lerde çıktı en son 24 saatlik idrar tuza çok dikkat et ama
Bsrblr 353595 kaçı bulursa acil Bebegı alıyorlar bılıyormusunuz bana doktorum açıklama yapmadı o konuda sıfır tuz dedı bı aydr sıfır tuz yağsız tuzsuz besleniyorum zaten o yüzden fazla yükselmedı tansıyon ama protein ne durumda bılmıyorum bı daha ki gıdıste goturcem 24 saat ıdrar
Bsrblr 353595 baska ne işe yarar ne gıbı şeyler onerdı sizin doktorunuz bilginiz varsa nolur önerin kımse bılmıyor bu konuyu Internet’ten de araştırıyorum bsy bulamıyorum anca kötü kötü senaryolar var 😭
353595 Bsrblr nefrolojide takip ediyor ama hamilelikten dolayı bir şey yapmıyor tansiyon çıkarsa tansiyon ilacı veriyorlar dolaylı yoldan proteini düşürmek için öyle dedi doktor bana ama şuan benim baya arttığı için kadın doğum hiç riske atmayalım bebek iyi ama senin için erken alalım dedi önümüzdeki hafta yatircak hastaneye bakalım
353595 Bsrblr tansiyonu iyi takip et dediler bana da işte şükür o iyi gidiyor çok fazla kendinizi yormayın
Egeminannesi Msdk13 benimde sınırda çıktı tansiyon sıkıntım yok çok şükür ama bsyboldigunda gel dedi Dr bebeği alırız dedi 36 haftaya girdik
Zlyh3057 353595 24 saatlik toplanan idrarı kime götürüyorsunuz hangi poliklinik, nefrolojiye direkt randevu veriliyor mu ben de vermek istiyorum ama devlette nefroloji bölümü çıkmıyor, sıra da çok fazla oluyor.
353595 Ervaduru ciğer geliştirici yapilcak mi peki size doğumdan önce benimde 37+0 da olcak doktor yapcaz dedi
353595 Ervaduru ya burda 34 den sonra gerek yok dediler içim içimi yiyordu bu hafta gidince doktora sorcaktım bi sakincasi yok o zaman önlem amaçlı yapılıyor o halde dimi
Bsrblr Ervaduru tansıyon gebelık zehırlenmesı olup normal Dogum yapan varmıkı ben çok normal istiyorum
353595 Ervaduru hı yok şekerim baştan beri aynı doktora gidiyorum doçent güveniyorumda aslında ama insan kuşku duyuyor ister istemez işte hayırlısıyla sorunsuz kucağımıza alalım inşallah
Ervaduru Bsrblr ya sizin isminizi hatırlıyorum kaç haftalık oldunuz ben hastanede yatıyorum şimdi bugün 24 saatlik idrar toplatacak tansşton 13 8 çıkuuor
Zlyh3057 Bsrblr alfamet kullanıyorum ben de işe yarıyor aslında ama bazen işe yaramadığı da oluyor. Alfamet+ norvasc 5 ög kullanıyorum, o şekilde 12 8lerde ilerliyoruz.
353595 Zlyh3057 üniversite hastanesinde direk gidiliyorda devlette dahiliye yeşil alan açması gerekiyor olabilir üst branş diye ama dahiliye de ister 24 saatlik idrar sorun görürse yönlendirirde
Bsrblr Ervaduru 25+3 kuzum daha çok mınık tansıyon hapa rağmen 12 13 bandında gezıyor Allah büyük bakalım ne olacak