Drygkhnoncl Esogü ye kontrole giderken şehir hastanesinde doğum yapan oldu mu intörndür stajyerdir vs istemiyorum da doğum da bir de çok ilkel burası, tıpta devam edip şehir hastanesinde doğum yapan olduysa yazar mısınız yani şehir hastanesi kabul ediyor mu 🤗
Kbst Drygkhnoncl ben de esogü ye gidip doğuma şehire gidecektim ordaki ebe acilden giriş yaprsın sancın gelirse demişti. Fakat muayene için esogüye gidince acil sezaryan kararı alındı ona da doktorum girdi zaten
Kbst Drygkhnoncl doğuma da intörn girmiyor zaten onlar kan bile alamıyor hemşireler müdahle ediyor 😅 girse de izlemek için giriyordur asistanlar ve nöbetçi dr giriyor sanırım normal doğuma
Drygkhnoncl Kbst yok bende 15 gün yattım riskli olunca 4 5 yerden deniyorladı kan almayı 🤦 izlemelerini istemiyorum ben orada canımla cebelleşirken dikilip bakılmasını istemiyorum sezeryan olsa problem değilde
Kbst Drygkhnoncl haklısınız ama o an gözünüz kimseyi görmez bence kimlerin olduğunu bilemhatırlamazsınız tek sıkıntı buysa bence şehir hastanesi daha temiz ben o yüzden istemiştim ama nasip olması size de kolay doğumlar dilerim
Drygkhnoncl Kbst Allah razı olsun inşallah bütün annelerin doğumu kolay olur, sizede sağlıkla mutlulukla büyütmek nasip olur inşallah
Fadimr Kbst hamgi doktora takipliydiniz. Şuan ben Melih hoca ya gidiyorum nasip olursa orda olur doğum memnun kaldınız mı siz
Kbst Fadimr ben de ona gidiyordum tansiyonum olduğu için son güne kadar hep normal doğum olur diyordu 38. Hafta kontrolde tansiyonum fırlayınca ve düşmeyince acil sezeryan oldum ben sezeryanden çok korkuyordum pzartesi olmasına rağmen melih hoca girdi uyuşmadığım için genel anestezi yaptırdı anestezi doktorları istememişti orda bana bi iyilik yaptı sağolsun 😅 eşim nsteye girdiğimiz kapının orda nstden çıkmamı bekliyordu orda tansiyonn takibim yapılıyordu aynı zamanda hemen doğuma alındım eşime dahi haber veremedim kapıda melih hoca gelirken görmüş de o söylemiş doğuma alınacağımı büyük bi şok oldu bizim için yani sonrasında yoğun bakımda kaldım bu tamamen benim gebelik zehirlenmesi yaşamamla ilgili bi durum orda da odaya çıktığımda da asistanlarıyla haberleşiyordu ben hastanenin eski ve odaların kokuyor olması dışında hemşire doktor asistanlardan memnundum açıkcası özellikle hemşireler çok ilgilelerdş o yoğunluğa rağmen
Kbst Fadimr doğumu orda yapacaksan ve tek kalmak istiyorsan özel odayı önceden ayarlaman gerekiyor bizim ani olduğu için eşim boş özel oda için baya uğraşmış
Fadimr Kbst aksiyonlu doğum hikayesi olmuş umarım iyisinizdir şuan bebeğinizde sizde ☺️ özel oda tutmayı düşünüyoruz ama yoğun bakım sürecinde uzun kalmak beni korkutuyor bebek ile ilgileniyorlarmış hemşireler iyi dediler ama bakalım inşallah hayırlısıyla güzel geçer diyeyim
Kbst Fadimr yoğun bakım hemşireleri o kadar iyi ki gerçekten ömür boyu minnetle hatırlayacağım onları bebeğimle çok ilgilendiler kendi bebekleri gibi ağlamasına bile fırsat vermedi hatta odaya çıkınca annem o kadar yoruldu ki yoğun bakımda daha uzun kalsaydım keşke dedim 😄
Fadimr Kbst ayy çok iyi inşaallah banada öyle hemşireler denk gelir 28 haftadayım şuan. Birde şunu sorayım yoğun bakım da ne kadar kaldınız. Ve uzun boydan gecelik istiyorlar dediler istiyorlar mu gerçekten yoksa gerek olmuyor mu 🤭☺️
Kbst Fadimr benim gebelik zehirlenmesi tansiyon yüksek olduğu için normalde 24 saat kalırsın dediler 30 saat falan kaldım tansiyonum düşmedi bi türlü sonda takılı kaldı 24 saat. Odada da 4 gece kaldım gebelik zehirlenmesi olduğundan bi ilaç tedavisi uyguladılar ondan bu kadar uzun sürdü sanırım. Acil ameliyata alındığım için eşime kantinden gecelik ve hasta bezi aldırmışlar yaşlı geceliği gibi bişeydi kanama kontrolüne hemşireler baktı başlarda
Kbst Fadimr sizin ilk doğum mu sezeryan olacağı belli mi çünkü bana son haftaya kadar normal olur tansiyon şeker sezeryan sebebi değil demişti