Emine_46 canım benim yaşadığın şeyler çok acı, çok travmatik şeyler, kendini ailene yük gibi asla hissetme emin ol onlar asla öyle düşünmüyorlar, seni dünyaya getiren, bakıp büyüten, seven kollayan en güvenebileceğin kisiler onlar, eşin için çok çok üzgünüm, inan çok etkilendim, basın sağ olsun, rabbim sana bol sabır versin, senin ve bebeğinin Allah yardımcınız olsun bir ömür boyu inşallah, sen çok güçlü bir annesin, bebeğine sımsıkı sarıl ve sadece ikiniz için yaşa bundan sonra. Son olarak bir de yanlış anlamazsan elimizden geldiğince bebek kıyafeti vs olarak yardımcı olalım kabul et sende zor zamanlarini atlatınca başkalarına yardımcı olursun, bende geçen sene bu zamanlar hamileydim ve maddi olarak aşırı derecede zorluğa düştüğüm bir zamanda buraya yazmıştım, burdan bir arkadaş bana bebeğinin kıyafetlerini gönderdi, o kadar sevindim ki o süreçte sana anlatamam, sonra benim bebeğim yoğun bakımda vefat etti ve hiç giyemedi o kıyafetleri, 4 gün sonra da deprem oldu, bende o eşyaları ve kendi aldığım herseyi depremzedelere gönderdim, yani elden ele bir hayır zinciri oldu, Allah herkesi iyilerle karşılaştırsın, herkesin iyi ve kötü zamanları olabilir, bunlar elimizden gelen, engelleyebilecegimiz şeyler olmadığı için artık bundan sonrası için bizler neler yapabiliriz bunu düşünmemiz gerekiyor, rabbim senin postuna denk getirdiyse bunda da vardır bir hikmet diye düşünüyorum