Deli_hatun_7 Edademet takma kafana zaten aşkım sorun yok belki üçümüzde aynı gün doğururuz anlaşmalı😂😂 yanlız ben hamileyım diye forma yazdığımda o gün hamile olduğunu öğrenen çok arkadaşım vardı belki hepimiz aynı gün doğururuz 😂😂😂
Deli_hatun_7 Semrat evet aşkım o yüzden çok sevındım kaset testte olur ama erken gebelıkte olmaz ayyy hadi inşallah bebişime kardeş gelıyorrrrrr😂🥰❤️
Semrat Minikcibim yaa öyle bisey olablrmi acaba inslh vardır canım tekrar test yapmaktan korkyrm valla o yüzden 😔🥺
Ftm_75 Semrat canım bundan daha koyu çıkıp 1 gün sonra adet olduğumu biliyorum o yüzden biraz bekle adetin geçsin kan ver
Semrat Ftm_75 Tamam canım çok haklsn ilk test yanlitti beni ikinci prodoctor yaptm çıkmadı bsey adeti beklycem 🥺
Semrat 1prensesannesi__ canım bu days comfort yaptgm prodoctor var elimde onuda yapcam ama kesin bsey ckmycak sanki korkyrm yarını beklycem her iki sekildde bakalım adet günüm yarın
1prensesannesi__ Semrat comfort testi cok övüyolar pazartesi sabahi ilk idrarla bide prodoctor yap yine cizgi cikarsa eğer kan vermeye gidersin 😃
Esra-dnkts Semrat Daha benim bat 25 silik çıkınca kan vermiştim dün 39 çıktı tahminen 3 haftalık filan dedi sağlık ocağındaki doktor🙏🙏hep seninle dualarım
Semrat Seyma0101 inslh canım yaa smdi prodoctor testle yaptm ondda bsey çıkmadı 🥺 çok zor beklemek gerçkten her veririm tabi