Buseemm Semrat benm ilk gebeligimde 10+3 haftalikken kürtaj olduk. Gelismemis bir ay icimde ölü kalmis domtor sen iyi yasamisisn dedi simdi istiyorim ama korkuyorum da yine ayni sey olacak diye
Semrat Buseemm basın sağolsun canım benim bende aynı şeyi yaşadım seninle martta kalbi durdu yavrmn kürtaj oldum bende 8 haftalık vardı 😔 Allahım gönlümüze göre versin inslh
wunder1306 Semrat benim bügünle 3 gün kaldi hadi insallah ikimizde ayni anda hamile oldugumuzu ögreniriz kiiiz 🌸🌸🌸
esraabayar Semrat olmanız gereken adet tarihini bir hafta geçince yapın en net öyle sonuç alırsınız yada sağlık ocağına gidip kan verebilirsiniz
Deli_hatun_7 Semrat kızzzzzzzz çok silikkkkkk ayyyyy Allahım ıkı gün sonra tekrarla tamammı Allahım lütfen olsun rabbim lütfen 🥹 hadi inşallah kuzum ya çok mutlu oldum 🥹🥹
Semrat Deli_hatun_7 inslh vardır kuzum yaa dua et bana olurmu hayrlsi tabi herşeyin 🥺🥺 bakalım yarını beklycem bi arda işte benim test bugün geldi o gelenle yaptm 😄
Deli_hatun_7 Deli_hatun_7 adetin gecmesını bekle çok dua ediyorum sana rabbim gönlüne göre versin inşallah kuzummmm🤲🏻🤲🏻🥰❤️🥹🥹
Esra-dnkts Semrat böyle çok silik şekilde gözüküyor sanki ya yarı bir tane daha yap ve dana tavsiyem prodoctor al etken gebelik testi olarak ama var gibi duruyor
Semrat Esra-dnkts canım bu yaptgm conforttu prodoctor var elimde 12 tane toplu sipariş etmstm bugün geldi 🥺🙈 yapcam onunlada
Donthappymom Semrat olsa daha net olabilirdi diye düşünüyorum ve ilk beş dakika da birşey çıkmadığı için umutlanmalı istemem
Semrat Donthappymom çok haklsn canım işte bende emin değilim kesinlikle 🥺 tekrar yapcam yarın adet günü bencde sanki erken gebelkte daha net çıkardı demi olsa 😔😔
Semrat merylii_ inslh geçerse kuzum geçsin vercem yarın adet günüm eğer olmzsam pazartesi veririm 😊🤲🤲
Deli_hatun_7 Semrat benimki geldide gerek kalmadı 🤭 kullanmadım duruyor öyle 😂😂 Allahım inşallah minik seninledir🤲🏻🥹