Semrat MorKelebek54 canım sayn sökülüyor gbi oluyorum adet yoğun değil ama hâlâ pet takacak kadar 2 gündür sökülmedi
Cerensolmaz Benimde testimde seninki gibi silik pembe olmayan çizgi çıkmıştı kuruma çizgisidir diyip önemsememiştim fakat tesadüfen bu sayfaya denk geldim yukarıda biri erken gebelik testinde kuruma çizgisi olmaz demiş bu doğru mu gerçekten
Cerensolmaz Cerensolmaz ve akıntım var birkaç gündür yani normalde de olurdu ama bu kadar olmazdı yoğun geliyor yani sizce neden oluyor bu durum
crnmom Canım benimde böyleydi hemde adetim geciktiği halde geç döllenme dedi doktorum şuan 20 haftalık hamileyim 🥰 yani testi sabah ilk idrarınla bir daha yap hatta bence en iyisi kan tahlili ver benim kanda çıktı
MorKelebek54 Semrat anladim kuzum hangi renk oeki kan rengi onemli olan cunku kirmiziya donmemesi kahverengi deyse hala gebelik de olabilir kuzum
Cerensolmaz Semrat yok bugün yapayım dedim eczaneden alıp ama cesaretim hiç yok negatifi görmekten çok korkuyorum 🥹🥹
Cerensolmaz Semrat Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda hamile kalırız Raabim tüm bebiş isteyenlere de bize de nasip etsin inşallah
Ilayy-81 Semrat Ah aynı benimde öyleydi şaşı olmuştum var mı diye bakmaktan gölge gibiydi sadece 1 gün sonra başka test yaptığımda yaptığım an çift çizgi oldu bende çok şaşırmıştım şimdi 8+2 yiz çok şükür bir kaç gün sonra tekrarla canım inşAllah hamilesindir😇
Semrat Ilayy-81 canım dün sabah tekrarladım negatifti 2 testte sonra kahverengi leke sürüldü sabah 😔 snra hiç gelmedi bugün sabah yavaş yavaş sürülmeye başladı yine oluyorum adet 😔 ama böyle.olmazdi sökülürdü hemen hava degismi flam etkiledi sanrm bu ay. Saglicakla bebeğini kucağına alırsın inslh canım 😊🤲
Mehtapkbrekmn Semrat ama tekrar bir test yap hala leke lekeyse bazı hamileliklerde olabiliyor sürülme şeklinde kanamalar bende bir kere kimyasal gebelik geçirdim ondada değerlern hamile gibi ama ne kese oluyor ne başka bişey adet tarihinden bir hafta sonra adet oluyorsun
Semrat Mehtapkbrekmn canım şuan ped koycak kadar gelmye başladı.oluyorum sanrm yogunlasyor bu ay olmadı başka aylara nasip ksmet inslh 😊🤗