Nisanrrerdag 39 haftalık hamıleyım cuma 40a gırcez bugun acılde acılmamam baktı doktor hıc yok ded bı cm var yok arası dedı elım bebegın basına bıle degmıyo ama kanala tam oturmus nasıl acılmama olabılır sankı hıc dogurmıcakmıaım gıbı agrım falanda nst de 0 dı
Zeynepz Nisanrrerdag ilk gebeliğimde doğum sancım çıktığı halde sıfır açılma dedi doktor gecesine sancım başladı ve ertesi gün doğurdum ikincide 2 cm açıklık var dedikten bi hafta sonra sancılarım başladı ve doğurdum ve doğurduğum gün nstde hiç sancı çıkmadı yani birden olabilir bunları kafaya sakın takmayın daha zamanınız var bekleyin
Nisanrrerdag Zeynepz bnımde ılk hamılelıgım acılde doktor sen 41 kadsr beklersın sana buyuk ıhtımale yatıs verıp sunı sancı verırler dedı
ipekveatlas açılma şu an olmak zorunda değil ki ben 41 haftanın içinde doğurdum hic acılmam yoktu suni sancıyla oldu
betulbeyaz ipekveatlas sürecinizden bahseder misiniz çarşamba suniyle doğumum başlayacak hiçbir belirtim yok şu an 39+4üm🥲
ipekveatlas betulbeyaz benimki cok uzun ve sancılı bi süreçti maalesef kötü bi örneğim:( 41 saat suni sancı aldım ama bununla birlikte epidural de aldım o yüzden ilk zamanlar hariç çok ağrı hissetmedim açılmam cok uzun sürdü türkiyede olsaydım coktan sezaryene almıslardı yurtdışında risk olmadığı sürece bekle bekleyebilidğin kadar.. insallah bi avazda doğurursun