nura23 Kızlar merhaba 😊 Öncelikle ben türk değilim Azerbaycanliyim. Kız evlâdım olacağına o kadar kendimi inandirmisim ki Ayla diye düşünüyordum. Ama erkek olacak💙 Ayla her iki ülkede ortak bi isim diye her iki taraf zorluk çekmez diye düşünüyordum hemde kız çocuğuna çok yakistiriyorum. Aynı şekilde şimdi erkek isim arıyorum hem ortak kullana bileceğimiz hemde Ayla ile uygun kızım olursa diye sonradan 💗 kayinbabamin adı Ali. Gönlü hoş olur diye düşünmüyor degilim ama belki o razı olmaz diye yine de başka bir kaç isim de bakıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim💞💞💞
2kizannesi- nura23 Bende şu an senin gibiyim erkek adını hiç düşünmüyorum Rabbim hayırlısını versin. Bahadır düşündüm öyle bi ama eşim istemedi onu da 😁 Bilal de güzel isim ben beğeniyorum
Yfm42 nura23 cinsiyetimiz belli değil ama oğlum olursa göktug alp veya yiğit alp koymayı düşünüyorum 😊
Aysktr nura23 noyan koyacaktık bizde ama nasip olmadı bebis kız çıktı öztürkçe bi isim kökeni Moğollardan da geliyor diye konuşuluyor ama değil noyanın anlamı baskomutan moğol devletinde savaşa katılan yöneten kimse