Aycann12 Merhaba arkadaşlar bu programla ragl Son Dönemi mi yazdın 19 + 5 günlük diyor ama ben doktora gittiğimde bir hafta erken söylüyor mesela bugün gittim 18 +5 günlük dedi neden acaba gelişimi de iyi Boyu 18 santim kilosu 460 gr Size danışmak istedim
Duyguanneoluyor Aycann12 son adet tarihinizi doğru yazdığınıza emin misiniz bi kontrol edin isterseniz
Caglasmsk Aycann12 kilo da eminmisin cok o haftaya göre. Bnmki 23 haftalikken 500 grdi. Ayrica haftada ultrasonda cikan tarihtr heraalde gec dollenmeysee.
Busra_bugraaa Aycann12 hani haftasına göre çok 18 haftalık 200 gr falan oluyor maşallah diyelim bir tosuncuk geliyor o zaman 😊
Aycann12 Duyguanneoluyor ha di ya bugün gitim öle hatırlıyorum ama belki yanlışta hatırlıyo olabilirim 🤔 aklımda soru işareti kaldı bizim bi komşuda hemen hemen aynı haftadayız oda 20. Haftada doktor onara 450 demiş
Duyguanneoluyor Aycann12 Bilemicem ama doktorum bana bebeğin kilo alımı çok iyi olması gereken kiloda şuan demişti
Aycann12 Caglasmsk şuan yorumları okuduktan sonra emin değilin bence kesin yanlış anlamışım bende anlamadığım için sadece aklımda o var 🙂
Aycann12 Hs4523 Ewet ama belki yanlış hatırlıyo olabilirim aklımda o var bidahakine detaylı şekilde sorarım doktoruma 😃
Birtutamask Ben de doktora ilk gittigimde 7 haftalık demişti burda yazdım 8 haftalık ti şuanda 13+3 haftalık
Dmlaysun Aycann12 cunku dölenme tarıhınıze gore hesaplar makına son adet tarıhınıze gore ole hesaplarsın
Dmlaysun Duyguanneoluyor hm dogrudur canım tl okuduklarımıza gore soyluyoruz doktorlar daha ıyı bılır tabı
Duyguanneoluyor Dmlaysun Yaa bende öyle düşünüyorum doktorumada sordum 250 300 gram aralığı ideal bebek için zayıf yada kilolu olsa ben sana beslenme programı vericem zaten dedi..
Necla06 Aycann12 son adet tarihinizin ilk gününü yazıyorsunuz doktor da bunu soruyor bu programa da bunu giriyorsunuz. Eğer düzenli adet görüyorsanız ve haftanız buna rağmen eksik çıkıyorsa geç döllenme olmuş olabilir.