Atlas-masalannesi Blackatlas ultrason çihazının pek iyi olduğunu düşünmediğimden 3 aylık olunca bebeğim allah bir kaza bela vermezse inşallah ihtiyaç duydukça ayda 1 yada uzayan bir süre ile kötü hissettiğim zamanlarda gitmeyi düşünüyorum
Sadiye4774 Blackatlas hareketlerini hissetmeye başladığınız zaman. Bu kadar sık gitmenize gerek kalmayacak. Çünkü iyi olduğunu bileceksiniz. Bende biraz risk olduğu için uc haftada bir ya da aylık gidiyorum. Benim ikinci gebeliğim😊
AsyaCngz55 Blackatlas ilk 12 hafta 15 günde bir daha sonra 33. Haftaya kadar ayda bir gidiyorum. 33 ten sonra da 37 de çağırdı doktorum
Kubra0777_ Blackatlas bende hep ıkı haftada bır gıdıyorum ama benım doktorum öyle ıstıyo 2 haftada bır gel dıyo bır de devlet hastanesi şaşırdım suan 1 ayda bır gıdılınce 26 haftalık olduk doğuma doğru o zaman 2 3 günde bır çağırır 😅😅
Sankus Blackatlas bende öyle bir ay dio ben dayanamayıp iki hafta sonra gidiyorum guluyo neden geldin dio🤣🤣
Denizismail İlk gebeligimi öğrendiğimde gittim şimdi 13 haftada gideceğim sonra 20. Haftada sonrada rabbim nasip ederse doğuma 😂ben eski kafalıyım sıklıkla gitmedim şimdi 2 çocugumdada aynısını yapıyorum 🧿🙏
Miraykader Denizismail Vala eşimin kafasıda öyle dok ilk başlarda diyordu iki haftada bir gelin eşim diyordu bikac ayda bir gideriz diyordu😂
Mervesrsy Blackatlas aynen malesef acil bir durumda telefonunuz verdi doktorum bazen 1,5 ay bile olduğu oluyor benim de 16+4 şimdi detaylıdan sonra muayeneye gitmeyi düşünüyorum malum ücretler 🤭
[silindi] Sksjsux355-- İlk gebeliğimde evet riskli çıkmıştım çocuğum sağlıklı doğdu gayet ben de yaptırmayı pek düşünmüyorum ve istemiyorum aslında çünkü down sendromlu olsa da aldırmam zaten ama eşim çok titiz maalesef her şeyi en ince ayrıntısına kadar bilmek ister onun da çocuğu tabi bir şey diyemiyorum :)
Sksjsux355-- [silindi] evet işte böyle durumlarda insan tek başına karar veremiyor. O gebeliği yaşayan sensin taşıyan sensin stres üzüntüden uzak kalmalisin keşke sana bıraksaydı kararı eşin fakat yapacak bisey yok olsun sağlıklı gelsin de hiç önemi yok🥰
Sdylmz Elifdddd ben 23. Haftaya kadar hissettim bile diyemem o kadar hafiftiki bağırsak hareketi mi bebek mi anlayamıyordum şimdi 26dayım daha net hissetmeye başladım ama hala aşırı rahatsız edici hissetmiyorum
Elifdddd Sdylmz ğeki 2.gebelik mi normalde herkes bana 2. Hamilelik hissetmen lazım deyip deyip duruyor 19 oldum bende senın gibi aynı yani bebek hareketimi gazmi hissetmiyorum mesela bugün hiç hissetmedim sinirim bozuldu acaba krnımda bıseymı oldu dıyorum korku sarıyor stres